השוק
רמי לוי מרסק את השוק: הרכב החשמלי הזול בישראל והטירוף בסניפים
שיתוף פעולה יוצא דופן של רשת המזון והסטוק עם יבואנית הרכב "דלהום מוטורס" הוביל לנהירה של רוכשים, בעקבות מכירת דגם משפחתי מבוקש במחיר חסר תקדים של פחות מ-100 אלף שקל
יבואנית הרכב "דלהום מוטורס" מסכמת את החציון הראשון של שנת 2026 עם נתוני מכירות יוצאי דופן, כאשר מתחילת השנה מסרה דלהום מוטורס סך הכל 460 כלי רכב.
הזינוק המשמעותי במכירות נרשם, בין היתר, הודות למהלך שיווקי בשיתוף פעולה עם רשת רמי לוי שיווק השקמה ורמי לוי סטוק, אשר הנגיש רכבים חשמליים מתקדמים לקהל הרחב במחירים תחרותיים במיוחד ובשבירת סגמנטים קיימים.
במרכז שיתוף הפעולה עמד הדגם המשפחתי BAIC EU5 המוגדר כרכב סדאן משפחתי החשמלי המשתלם והזול ביותר בישראל. במסגרת המבצע המשותף, נפתחו כ-150 הזמנות חדשות לדגם זה, שנמכר במחיר אטרקטיבי של 99,999 ש"ח בלבד, בתוספת שובר בשווי 5,000 ש״ח לרכישה בסניף הסטוק.
הצרכנים זיהו את ההזדמנות לרכוש מכונית משפחתית מרווחת, מאובזרת וחשמלית במחיר חסר תקדים, מה שהוביל לנהירה למוקדי המכירות. בהמשך מתכוונות השתיים לשווק דגמים בסגמנטים נוספים, בטכנולוגיה מתקדמת, לרבות דגם ה-BJ30 Hybrid משפחתי עם הנעה כפולה ויכולות שטח, שמיועד להתחרות בקטגוריה המבוקשת ביותר בישראל.
לצד השוק הפרטי, דלהום מוטורס מציגה עלייה מרשימה גם בשוק המוסדי והעסקי: דגמי החטיבה המסחרית של מותג FOTON רשמו בחציון החולף זינוק של כ-200% בהיקפי המכירות והמסירות לעומת התקופה המקבילה אשתקד.
בנוסף על כך, רושמת דלהום הישגים משמעותיים גם עם מותג האוטובוסים והמיניבוסים King Long ששווק עד לפני כשנה ע״י כלמוביל, עם מסירה של 90 אוטובוסים מאז קבלת הזיכיון.
עוד ב-
אבי שדה, סמנכ״ל השיווק של קבוצת דלהום מוטורוס, מסר: "אנחנו מסכמים חציון מדהים של עשייה, שבירת שיאים וצמיחה רוחבית בכל סגמנטי הפעילות של החברה, החל מהרכבים המשפחתיים והפרימיום ועד לחטיבה המסחרית של פוטון שטסה קדימה. שיתוף הפעולה עם קבוצת רמי לוי הוכיח את עצמו כהצלחה פנומנלית ששינתה את כללי המשחק בשוק הרכב הישראלי. אנו גאים להוביל את מהפכת הנגישות החשמלית בישראל ועם הפנים קדימה לחציון שני חזק עוד יותר".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



