בעולם

תקרית הדריסה בזמן מצעד האליפות בליברפול: 2 מוגדרים במצב קשה

תקרית קשה בזמן מצעד חגיגות האליפות של ליברפול, אדם בן 57 פגע בעשרות אוהדים שהגיעו לכיכר מרכזית בעיר. המשטרה המקומית חוקרת את האירוע ששללה את החשד לאירוע טרור
מערכת ice | 
בית חולים-אילוסטרציה (צילום vecteezy)
החגיגות נהרסו. תקרית קשה התרחשה אמש (שני) בזמן מצעד חגיגות האליפות של ליברפול בפרמייר ליג, רכב ופגע בעשרות אוהדים.
בתקשורת המקומית דווח כי הדריסה שהתבצעה על ידי גבר בן 57 מהעיר ליברפול פגעה ב-50 איש בכיכר העיר שאליו הגיעו אלפי אוהדים לחגוג. מתוך הנפגעים, 27 אנשים פונו לבית החולים ואף שניים מוגדרים במצב קשה. 
 
כרגע על פי הערכות המשטרה, החשד אינו על רקע טרור. ג'ני סימס, סגנית מפקד המשטרה הזמנית סיפרה: "אנו מאמינים שמדובר באירוע בודד, ואנחנו לא מחפשים כרגע אף אחד אחר הקשור אליו. האירוע לא מטופל כאירוע טרור". 
המועדון שרצה לחגוג אליפות מרגשת עם האוהדים בעיר מאז 1990 התייחס לאירוע: "מחשבותינו ותפילותינו עם אלו שנפגעו מהאירוע החמור הזה. נמשיך להציע את מלוא תמיכתנו בשירותי החירום וברשויות המקומיות המתמודדות עם האירוע". גם שחקן הכדורסל של לוס אנג'לס לייקרס ומחזיק המניות 2% בקבוצה, לברון ג'ימס הגיב לדריסה בתדהמה: "אלוהים אדירים!!! מה לעזאזל. מחשבותיי ותפילותיי עם כל מי שנפגע במצעד האליפות של ליברפול היום! מעשה חסר היגיון!".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה