בריאות

טעים ובריא: השף המפורסם משיק ספר מתכונים חדש

השף ומגיש תוכניות הבישול, עומר מילר, מוציא ספר מתכונים חדש יחד עם מנהל מכון הגסטרו בבית החולים שערי צדק, דן דטנר. התמלוגים ממכירות הספר מוקדשים למימון פעילויות לילדים המתמודדים עם מחלות מעי דלקתיות 
מערכת ice | 
עומר מילר (צילום שניר גואטה)
הספר "טעים ובריא", הוא ספר מתכונים חדש פרי עטם של השף עומר מילר, מנהל המכון הגסטרו בבית החולים שערי צדק, ודיאטניות נוספות. הספר מאגד עשרות מתכונים מגוונים, ומותאמים למטופלים בעיות רפואיות שונות, כמו מחלות המעי הדלקתיות - קרוהן וקוליטיס כיבית, צליאק, ואי סבילות ללקטוז. 
המתכונים בספר זה מחברים את עולם הבישול המגוון והעשיר עם הידע הרפואי העדכני, והם מומלצים לכולם. המתכונים בספר נטולי רכיבים תעשייתיים ותוספות מלאכותיות שמאפיינות את המזון המתועש. 
כמו כן, הספר הוא משמש גם כמדריך תזונתי ומעניק תכנים עיוניים להתמודדות עם מחלות המעי השונות, לצד כלים פרקטיים להתמודדות עם המחלה. ההכנסות ממכירות הספר מוקדשות לפעילות לילדים שחולים בקרוהן ובקוליטיס. משתתפי הפרויקט עשו את העבודה בהתנדבות. 
עומר מילר נוהג בשנים האחרונות לשתף בחשבון האינסטגרם שלו מתכונים ותמונות של האוכן שהוא מכין, כמו גם את חוויות חייו, וביניהן הפציעה בכתף שעליה דיווחנו כאן לפני כחודשיים. על תקופת השיקום הוא סיפר: "קשה לי האיטיות, קשה לי השיקום. אני מבין שזו הדרך היחידה. מדמיין כבר איפה אהיה בעוד שלושה חודשים, אבל בעיקר מתמקד בהווה. בעכשיו. בלהשתפר ולהתקדם". 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה