-
רוסלנה רודינה חושפת שיחה מדאיגה: "יאן ביקש שלא אכעס"רודינה פתחה וסיפרה: “שיחה מה זה מוזרה עם יאנצ’וק. הוא חזר מבית הספר, ואז הוא סיפר לי שיש אצלו בבית ספר ילד שהוא בן 14 ושהוא מתאפר, ושהוא נורא רוצה להיות בת. ואז הוא שאל אותי מה, האם זה בסדר? והאם זה גם אצלו יכול לקרות? הוא גם אמר לי איך זה נקרא. אבל הוא אמר לי ‘אבל אל תכעסי'”
-
בחירות בישראל, מרוץ קשה בערים הגדולות: הנושא החם של השבועכחצי מהישראלים מימשו את זכותם הדמוקרטית והלכו להצביע לרשויות המקומיות. הנושא זכה ל-12,063 אזכורים בערוצי הטלוויזיה השונים ובתחנות הרדיו. נראה כי בצל המלחמה המתמשכת, ההתמודדות בחלק מהמקומות זכתה לעניין רב - וכרגיל, הביאה את הגולשים להגיב גם בהומור
-
רני רהב במתקפה: "תתביישו לכם, מביאים כל פעם אסון אחר"ארגוני הימין "לביא" ו"התנועה למשילות" הגישו תלונה כנגד ביתו של השופט הערבי כחאלד כבוב, משום שזו השתמשה בתמונתו של אביה בשביל לקדם את משרד עורכי הדין שבבעלותה. רני רהב התייחס לנושא בחשבון האינסטגרם שלו, וכתב: "האנשים של המפלגה החשוכה הזו מנסים לנהל את המדינה"


