-
אילנית לוי עוקצת את בעלה: "ככה אני חיה, התעלמות מוחלטת"לאחר שאלירז שדה שיתף את עוקביו שחלה בשפעת, אשתו שאלה: "אני חולה שלושה ימים כמוך, והייתה התעלמות מוחלטת". בעלה שאל: "איך חיית שלושה ימים?" ולוי הגיבה: "ככה. ככה אני חיה", שדה שאל לסיום: "וואו, איזו גיבורה את. את יודעת, אבל שאני לא חזק כמוך", הדגיש. "אני יודעת. זה לא עוזר לי בחיים"
-
השפית האהובה חושפת את אייל גולן: "חרא בן אדם, איכס"רותי רוסו העלתה סטורי נוקב בו כתבה נגד הזמר ששמו הטוב תחת מתקפה בשבוע האחרון. "בואו ניישר קו. אפשר להתווכח אם זה פלילי או לא. אבל רצח אופי? לבן אדם כזה יש אופי חרא. איכס. לילדה פגועה מושיטים יד, מגישים אוכל. מציעים נחמה, מפלט ותקווה. היה לו את הכוח לעשות בדיוק את אלה והוא בחר להיות חרא בן אדם"
-
הצל לועג לגל גדות: "יש לה סרטים לעשות וכסף להרוויח"אחרי אופירה אסייג שמבחינתה הוכיחה שצדקה בטענות שלה, מגיע גם הצל יואב אליאסי: "תשחררו אותה! מה אתם לא מבינים? יש לה סרטים לעשות וכסף להרוויח. מה אתם נופלים עליה עם החטופים שלכם? כן, כן, שלכם. היא לא קשורה לזה. היא עזבה, היא לא גרה כאן יותר היא לא קשורה יותר, היא לא חייבת לכם כלום"


