-
טיילור סוויפט שברה את הרשת וחשפה: במי היא תומכת לנשיאות ארה"ב?בשבועות האחרונים, פורסם סרטון בו טיילור סוויפט טוענת כי היא תומכת בדונלד טראמפ לנשיאות ארה"ב. אלא שהסרטון היה מזויף ונעשה בבינה מלאכותית. כעת, הזמרת האהובה חושפת את האמת: "סרטון שקרי. אצביע לקאמלה האריס. היא המועמדת שלי". הפוסט צבר 5 מיליון לייקים ב-3 שעות בלבד
-
אייל ברקוביץ' מתלונן: "שילמתי 34 שקל ולכם זה זול?"ברקוביץ' כתב עם תמונה של הכריך שרכש ומחירו עורר את כעסו: "אז ככה, טווח המחירים שציינתם נע בין 30 ל-70 שקל. נראה שנכנענו ליוקר המחייה. עבור כריך עם קצת טונה שילמתי 34 שקל ולכם זה נראה זול?!?! כשהמלחמה תגמר והחטופים יחזרו, נושא יוקר המחיה יהיה חייב לעמוד על סדר היום".
-
הרשת מתפוצצת בעקבות העימות הנשיאותי: "האריס צחקה על טראמפ, זלזלה בו"הקרב על נשיאות ארה"ב הגיע גם לרשת החברתית לאחר עימות ראשון וסוער בין הנשיא לשעבר דונלד טראמפ לסגנית הנשיא קמלה האריס. אנשי תקשורת מימין ומשמאל הסכימו ברובם כי הניצחון מוענק להאריס, בעוד חתולה מפורסמת ייתכן וקידמה הלילה את סגנית הנשיא לניצחון גם בבחירות עצמן
-
כוכבת האח הגדול הותקפה באלימות קשה: "תסתמי י'מפגרת אחת"יובל מעתוק, זוכת האח הגדול, סיפרה לעוקביה ברשתות החברתיות: "עשיתי ריצה ונכנסתי לקנות חלב, עומדות מאחוריי בתור שתי נשים ואני רואה שהן מתלחששות, רואה שמדברים עלי. ואז היא (אחת הנשים) אומרת לזאת שלידה 'בגלל נשים כמוה המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית'. היא דיברה על זה שאני לבושה חשוף"


