-
ינון מגל מגיב לתביעת הענק מחדשות 12: "בדיחה מצחיקה"מגל החליט להגיב בקצרה על התביעה נגדו: "מודה: קראתי את כתב התביעה של גיא פלג ותבהלה 12 נגדי, והוא בדיחה מצחיקה יותר מהציוץ שלי" יותם זמרי חברו לפטריוטים הוסיף: "על זה הם תובעים מליון שקל, חבורה של קפוצי תחת. בואו נשמות, ברור שזו סאטירה, זה לא שמישהו היה עושה לכם משהו כזה"
-
חדשות 13 חוטפת לאחר מינוי המנכ"לית החדשה: "מכת רק לא ביבי"אלי ציפורי תוקף את המינוי החדש בחדשות 13: "בן עובדיה היא לחלוטין מכת רק לא ביבי ומכת דרוקר-קרא-דליפמן וכשלה לחלוטין במיזם התקשורת ״רלוונט״ ואף נתנה עדות מביכה מאוד בתיק 4000. כן, כך עובדת החונטה. זה לא יעזור לה - אלג׳זירה 13 ימשיך לקרוס", כנרת בראשי רשמה: "עיתונאית פוליטית על מלא אבל מהצד ״הנכון"
-
שבר את הרשת: פרשת המסמכים המסווגים והעיתון הגרמני | הנושא החםחברת MIG AI המנטרת את המידע התקשורתי ברשתות החברתיות, קובעת כי הנושא החם ביותר שחרך את הרשתות בישראל והגולשים השבוע, הוא פרשת המסמכים המסווגים והדלפתם לעיתון הגרמני. עד כמה הנושא בלט בפייסבוק, טוויטר ואינסטגרם? ואלו פוסטים בולטים התפרסמו בנושא השבוע?


