בארץ
מירב בן ארי: "מפלגה של שחצנים, איזו בדיחה"
חברת הכנסת לא נשארה אדישה להופעתו הטלוויזיונית של ערן בן ארי, ויצאה במתקפה חריפה ברשתות על האסטרטגיה והיחס לבוחרים: "שחצנים מהגבוהים שראיתי"
הקרב על הקולות במערכת הפוליטית ממשיך לייצר עימותים חריפים, והרוחות ברשתות החברתיות סוערות בהתאם. חברת הכנסת מירב בן ארי יצאה היום (שבת) במתקפה חזיתית וחסרת מעצורים נגד "עמך ישראל", רשימתו הפוליטית החדשה של עופר וינטר, וזאת בעקבות הופעתו של מספר 4 ברשימה, ערן בן ארי, באולפן חדשות 12.
הסערה החלה כאשר גולש ברשת X ביקר בחריפות את הופעתו של המועמד הטרי באולפן, בטענה שהוא מהדהד מסרים של הליכוד ומשבח את נאומו של נתניהו באו"ם. "מעבר לרפלקס ההקאה, לא הבנתי את האסטרטגיה להיות עוד שלוחה ביביסטית - בשביל זה יש את הליכוד", נכתב בציוץ המקורי שעקץ את בן ארי על כך שטען שלגוש השינוי אין תמיכה ציבורית. ח"כ מירב בן ארי מיהרה לשתף את הציוץ, תוך שהיא תוקפת חזיתית את השם והיומרה של המפלגה החדשה.
עוד ב-
"תכף אני אכתוב על כל האירוע הזה בהרחבה, אבל מה שבטוח אין אף אחד עממי במפלגת עמך", ירתה בן ארי בבוטות בפתח דבריה. "זו מפלגה של שחצנים מהגבוהים שראיתי באיזור לאחרונה ותאמינו לי ראיתי מתמודדים מכל המפלגות, אבל הרבה זמן לא נתקלתי בדבר כזה", סיכמה בחריפות וחתמה בעקיצה: "עמך עלק, איזו בדיחה".
כזכור, רק לאחרונה הגיבה חברת הכנסת לראשונה על שיבוצה בצמרת הרשימה לכנסת ה-26. בן ארי, שתפסה את המקום הרביעי ברשימת "ביחד" המאוחדת, שיתפה בתחושותיה המרוממות בעקבות גל התגובות והתמיכה שקיבלה.
תכף אני אכתוב על כל האירוע הזה בהרחבה, אבל מה שבטוח אין אף אחד עממי במפלגת עמך.
— מירב בן ארי🟠Merav Ben Ari (@Meravbenari) September 26, 2026
זו מפלגה של שחצנים מהגבוהים שראיתי באיזור לאחרונה ותאמינו לי ראיתי מתמודדים מכל המפלגות,
אבל הרבה זמן לא נתקלתי בדבר כזה.
עמך עלק, איזו בדיחה. https://t.co/E25Iu8a1bm
כזכור, רק לאחרונה הגיבה חברת הכנסת לראשונה על שיבוצה בצמרת הרשימה לכנסת ה-26. בן ארי, שתפסה את המקום הרביעי ברשימת "ביחד" המאוחדת, שיתפה בתחושותיה המרוממות בעקבות גל התגובות והתמיכה שקיבלה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



