בארץ
גדי איזנקוט: "מירי רגב כישלון חרוץ, לא מתאימה בעליל לתפקיד"
בעקבות ניסיון הפיגוע האווירי בטיסה לישראל, יו"ר ישר יוצא במתקפה חזיתית נגד שרת התחבורה ומאשים אותה במינויים פוליטיים שהובילו לדרג מקצועי חלש ובינוני. צפו
כמעט שבוע עבר מאז טיסת הבלהות של פליי דובאי מאיחוד האמירויות לישראל, במסגרתה טייס המשנה העומאני ניסה לחטוף מטוס מלא בישראל ולרסק אותו, אך נבלם על ידי הטייס הראשי ונוסעים יראלים שהיו על הטיסה, וגילויים חדשים ממשיכים לעלות על המחדל הגדול שכמעט והסתיים באסון הגדול ביותר מאז ה-11 בספטמבר.
על פי דיווחים בתקשורת המקומית, במשרד התחבורה לא ביצעו לכאורה בדיקות ראויות לטייסים שנכנסים לישראל, כאשר שרת התחבורה מירי רגב מנסה לגלגל את האחריות למערכת הביטחונית.
בינתיים, יו״ר ישר גדי איזנקוט, התייחס הבוקר (ראשון) לפרשיית ניסיון החטיפה בטיסת פליי דובאי בראיון ל״פודקאסט של נדב פרי״ ב־All In, שם הוא אמר כי מדובר בכישלון ובמחדל גדול: ״הצצה בפייסבוק של הטייס היתה מגלה שמדובר באדם קיצוני. זה כישלון של משרד התחבורה, וצריך לראות את הגורם המייעץ, בשב”כ או במוסד".
הפודקאסט של נדב פרי ב־All In,
עוד ב-
איזנקוט הוסיף ואמר: "זה מתחיל במינוי של שרים לא ראויים, גם מקצועית, גם ערכית. ומירי רגב נכשלה כישלון חרוץ, הרי היא בלתי מתאימה בעליל לתפקיד הזה. ואז היא ממנה סביבה אנשים ממרכז הליכוד, נפוטיזם, וזה התוצאה. זה דרג מקצועי חלש ביותר שמחויב ונאמן. לשר ולמפלגה ולראש הממשלה ולא למדינת ישראל ולכן אנחנו מקבלים את הבינוניות הזאת ואת חוסר האחריות הזאת לכל אורך החזית".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



