בארץ
דן מרידור מזהיר את לוין מפני "אסון למדינה וחורבן הבית"
האקס המיתולוגי של הליכוד השמיע דברים צורמים בגנות ההפיכה המשפטית: "מדובר ברצון להרוס מערכת משפט שנבנתה במשך 70 שנים, הבית כולו עומד לפני חורבן אם הדברים האלה יעברו"
כשהכרעת בג"ץ בסוגיית דרעי על הפרק והרפורמה המשפטית על הסף, שר המשפטים לשעבר דן מרידור נכח היום בדיון בוועדת החוקה בכנסת בסוגיית הרפורמה המשפטית ועלה להתקפה רועשת נגד הממשלה.
מרידור פתח את דבריו ואמר: "לא האמנתי שנגיע ליום הזה שבו יש רצון להרוס את מערכת המשפט המפוארת של ישראל. מכל הרשויות רוצים לתקן את הרשות השופטת? כי הממשלה והכנסת כה טהורות? רוצים שכולנו נהיה תלויים בחסד הממשלה?".
מרידור שיתף בלבטיו: "היססתי אם להגיע לדיון. הצעת החוק אומרת שבמערכת המשפט אין צדק, לכן אני חושב שלא ראוי לקרוא לו דיון", אמר. "חשבתי שלא ראוי שאגיע כי זה נותן סוג של לגיטימציה לחוק. מדובר ברצון להרוס מערכת משפט שנבנתה במשך 70 שנים. הבית כולו עומד לפני חורבן אם הדברים האלה יעברו".
עוד ב-
לדברי שר המשפטים לשעבר, "שופטים שנבחרו ברוב של פוליטיקאים זה לא פחות מאסון למדינה. זה תלוי בכם לעצור את הדבר הזה. שופטים שנבחרו בצורה פוליטית - מה יחשוב האדם שבא להישפט בפניהם? זה הרס מוחלט של המערכת".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



