תקשורת ומדיה

מעיין אדם מגיבה בחריפות לנתניהו: "מוג לב בלתי יתואר"

ראש הממשלה קרא לציבור להזמין אותו לסוכה במהלך חג הסוכות, אך אשת התקשורת שאיבדה את אחותה בטבח הגיבה בזעם וחשפה את הפצע הכואב שנותר פתוח מאז שבעה באוקטובר
בנימין נתניהו, מעיין אדם (צילום יוטיוב/ HOT, פלאש 90/ חיים גולדברג)
ראש הממשלה בנימין נתניהו העלה פוסט בעמוד האינסטגרם שלו, שבו קרא לציבור הישראלי להזמין אותו להתארח בסוכה. "שמרו לי מקום בסוכה", כתב נתניהו, ובמסגרת המהלך הזמין את הציבור לצלם סרטון קצר של הסוכה שלהם ולשלוח אותו למספר וואטסאפ ייעודי - כאשר ייתכן שראש הממשלה יבחר להגיע לביקור.
המהלך מגיע על רקע חג הסוכות והבחירות הקרובות, ונועד להציג פן קליל ואישי יותר של ראש הממשלה ולהעניק לו תדמית נגישה יותר.
אלא שהפוסט עורר גם תגובה חריפה מצד אשת התקשורת מעיין אדם, שאיבדה את אחותה מפל אדם ז"ל בטבח בנובה. אדם הגיבה לפוסט של נתניהו וכתבה: "יאללה בוא אלינו, יש מקום פנוי של מפל. לסוכת אבלים לא באת יא חתיכת מוג לב בלתי יתואר".

(צילום מסך מעמוד האינסטגרם של מעיין אדם)
אדם, ששימשה בעבר כדוברת של השרה מירי רגב והזוהתה לאורך השנים עם הימין, השמיעה בתקופה האחרונה ביקורת פומבית נגד נתניהו, בעיקר סביב אירועי 7 באוקטובר ומלחמת חרבות ברזל, שבהם איבדה את אחותה.
בין היתר, אדם מתחה ביקורת על החלטות הממשלה בנוגע למנדט של ועדת החקירה לאירועי 7 באוקטובר, וטענה כי רק החלפת השלטון תאפשר להקים ועדת חקירה ממלכתית שתבחן את האירועים.
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מעיין אדם
    אחת שיודעת 10/2026/01
    הגב לתגובה זו
    1 1
    זו חוצפה מצדך מעיין לקרוא לראש ממשלה מוג לב. רק בישראל המילים שלך יכולת לעבור בשקט חצופה
    סגור
  • תעשי לי טובה .. יש פה זכות מלאה לבטא ביקורת על המפקיר
    קוקרצה 10/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 1
    הלאומי אפילו וועדת חקירה ממלכתית פחד להקים 3 שנים אחרי הטבח כנראה יותר חשוב להעביר כספים לפרזיטים ולחוקק חוקי השתמטות נכון ? חוצפה ? כשתאבדי קרוב משפחה למחבלים ותופקרי במשך 24 שעות כיראש הממשלה לא התעורר או כי לא משכו לו בדש נדבר .. חוצפנית את עלק אחת שיודעת .. חוץ מלעשות כפיים את לא יודעת לעשות כלום פתטית
    סגור