תקשורת ומדיה

נסגר הקאסט לתכנית 'מחוברים +': נדב אבוקסיס, ליאור דיין, ונתי קלוגר ובעלה

גל השמועות נפסק היום עם ההחלטה של HOT לפרסם את קאסט המשתתפים בעונה הרביעית של 'מחוברים', שלראשונה תהיה עונה מעורבת של נשים וגברים
תככב ב'מחוברים +'. שירלי ברנר (צילום: יח"צ) (צילום יח"צ)
HOT דיווחה היום (יום ד\') על הקאסט הסופי של \'מחוברים+\', שלראשונה תהיה עונה מעורבת שתכלול נשים וגברים. יוצרי הסדרה הם רם לנדס ודורון צברי, עורך ובימאי הוא עמי טיר, ואת הסדרה מפיק לנדס.
לאחר גל שמועות שנמשך חודשים, נמסר היום כי בתכנית המעורבת ישתתפו הסטנדאפיסט נדב אבקסיס, העיתונאי ליאור דיין, השחקנית הישראלית שירלי ברנר, המוזיקאית והרקדנית אילון נופר, השחקנית נתי קלוגר ובן ובעלה הבמאי והיוצר בועז רוזנפלד.
\'מחוברים\' ו\'מחוברות\' שיצרו רם לנדס ודורון צברי, שברו בעונות הקודמות שיאי צפייה בערוץ HOT3 ובשירות ה-VOD ה-HOT.
פורמט הסדרה נמכר להפקה עד כה ב-22 מדינות, בהן צרפת, ספרד, הולנד, פינלנד, הודו, דנמרק, רוסיה וארה\"ב, שם אחראי עליה המפיק סקוט סטון מחברת ההפקות Stone & Co. \'מחוברות דנמרק\' עקפה את נתוני הצפייה של \'האח הגדול\' הדני, ובפינלנד מפיקים כבר עונה שנייה.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ליאור דיין הוא עיתונאי כן כן
    שביט 01/2013/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כמו שאני אסטרונאוט בנאסא
    סגור
  • 1.
    חבורה של לא מעניינים! (ל"ת)
    אלונה 01/2013/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור