מינויים
המהפכה ב"כלכליסט" נמשכת: אלה המינויים החדשים בהנהלה הבכירה
השינויים "בכלכליסט" נמשכים: אחרי עזיבתם של מספר בכירים מאו בעיתון הכלכלי, עורך העיתון, אריאל שמידבר, הודיע על שני מינויים חדשים בהנהלה הבכירה
השינויים "בכלכליסט" נמשכים. עורך כלכליסט, אריאל שמידברג, הודיע על שני מינויים בכירים במערכת: רועי ברגמן, המשמש ראש מערכת החדשות של כלכליסט, ימונה לסגן העורך, וסגנית ראש מערכת החדשות נטע-לי בינשטוק, תקודם לתפקיד ראש מערכת החדשות.
רועי ברגמן הגיע לכלכליסט לפני למעלה מ-15 שנה ומילא שורה של תפקידים, ובהם סגן עורך השוק, עורך הדיגיטל וב-4.5 השנים האחרונות ראש מערכת החדשות. נטע-לי בינשטוק הגיעה לכלכליסט ב-2013 מרשת "ידיעות תקשורת" ומילאה לאורך השנים שורה של תפקידי עריכה ותוכן, ובהם עורכת במדור הפנאי, עורכת המדורים, ובשלוש השנים האחרונות שימשה סגנית ראש מערכת החדשות.
עוד ב-
המינויים הבכירים בעיתון הכלכלי מגיעים בתקופה של שינויים דרסטיים שעוברת המערכת. אחרי עזיבת המו"ל יואל אלסתרון והעורכת הראשית גלית חמי, העזיבות בעיתון הכלכלי נמשכו אחרי שצמד המייסדים גולן פרידנפלד ואמיר זיו הודיעו לאחרונה על עזיבה אחרי 19 שנה, מה שמסמל סוף עידן של ממש בעיתון הכלכלי של קבוצת "ידיעות אחרונות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



