מדדים ומחקרים
דירוג המיליארדרים הישראלים הצעירים: מי מעל אסף רפפורט?
מיהו המיליארדר הישראלי הצעיר ביותר בעולם? כמה שווים מייסדי וויז? ומיהי המיליארדרית הישראלית הצעירה ביותר בעולם? כל הנתונים על פי רשימת עשירי העולם לשנת 2026 שהתפרסמה בפורבס
מספר שיא של מיליארדרים ישראלים ברשימה השנתית של מגזין פורבס שהתפרסמה היום (שני) לשנת 2026. כמובן גם מייסדי וויז וחבורת אסף רפפורט, שלאחר האקזיט הענק לגוגל נכנסו לרשימת המיליארדרים הטרייה.
הצעיר מכולם הוא רועי רזניק, ממייסדי wiz, בן 38 עם הון מוערך ב-2.3 מיליארד דולר, ומקום 1834 בעולם בצמרת העשירים ביותר. ב-2024 הונו היה מוערך ב-1 מיליארד דולר, שנה שעברה הונו עלה -2.2 מיליארד דולר, והשנה הונו עלה ל-2.3 מיליארד דולר.
הבאה בתור, טל גריפל, בתו של מנחם גורוביץ', בת ה-40, ואחת מצמד האחיות ששולטת במנורה מבטחים החזקות, חברת האם של מנורה מבטחים. בעלה של טלי, ערן, הוא יו"ר מנורה מבטחים החזקות. הונה מוערך ב-2.9 מיליארד דולר ומקום 1440 בעולם לפי רשימה כללית של 2026, אבל נכון להיום כבר עלה ל-3.3 מיליארד דולר.
עוד ברשימת הצעירים: דימיטרי בוכמן בן ה-40, עם הון המוערך ב-13.6 מיליארד דולר, שיחד עם אחיו איגור הקימו את חברת המשחקים המקוונת פלייריקס.
בדירוג עשירי ישראל השבועי שאנחנו מפרסמים ב-ice, האחים בוכמן מתייצבים במקום הרביעי לאחר מרים אדלסון (36.6 מיליארד דולר) שעל פי פורבס אינה נחשבת ישראלית אלא אמריקאית, אייל עופר עם 34.7 דולר, אחיו עידן עופר עם 33.2 מיליארד דולר, ולאחריהם האחים בוכמן עם הון כל אחד המוערך ב-13.6 מיליארד דולר.
הצעיר הרביעי בתור הוא אסף רפפורט, מבעלי השליטה ברשת 13 וכמובן ממייסדי וויז, בן 42, הם הון המוערך ב-2.3 מיליארד דולר. עמי לוטבק, אף הוא ממייסדי וויז בן 42, אחריו ברשימה ובמקום ה-1834 בעולם ביחד איתו. אחריהם איגור בוכמן, בן ה-43, אחיו של דימיטרי הם הון המוערך ב-13.6 מיליארד דולר. ינון קוסטיקה, מייסד וויז הרביעי, בן 43, עם הון זהה לחבריו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


