ויראלי
אנה ארונוב חוטפת ביקורת מבעלה: ''די להתבכיין, די!''
ארונוב החלה לספר על לוח הזמנים הבלתי אפשרי שלה ועל האכזבה מהחמצת אימון הכושר. "אחד: לא הלכתי לאימון היום. נרשמתי, אך לא הלכתי. תשאלו אותי למה. תודה ששאלתם'', בעלה אייל אלגבי התערב בסרטון לעוקבים: ''את חיה את החלום, קצת עייפות''
בעידן של שיתוף מתמיד ברשתות החברתיות, לעיתים המצלמה קולטת רגעים שלא תוכננו מראש - וזה בדיוק מה שקרה לשופטת 'רוקדים עם כוכבים' של קשת 12 אנה ארונוב בבוקר יום חמישי. השחקנית, שרגילה לפתוח את ליבה בפני עוקביה הרבים, החליטה להתחיל את היום עם סשן שיתוף אישי מהרכב. במקום שיחה רגילה על היומיום, הפכה הנסיעה לזירה של דינמיקה זוגית חשופה שעוררה תגובות סוערות ברשת.
הכל התחיל תמים למדי - ארונוב החלה לספר על לוח הזמנים הבלתי אפשרי שלה ועל האכזבה מהחמצת אימון הכושר. "אחד: לא הלכתי לאימון היום. נרשמתי, אך לא הלכתי. תשאלו אותי למה. תודה ששאלתם. כי היה לי יום צילום אתמול משש וחצי בבוקר וחזרתי כמעט בשתיים עשרה בלילה. זה יום צילום מאוד ארוך", סיפרה, כשהיא מוסיפה "פשוט לא מצאתי כוח נפשי. ויש לי עוד הצגה בערב, אז החלטתי...". אולם כשבעלה אייל אלגבי נכנס לרכב, האווירה השתנתה בבת אחת.
התערבותו של אלגבי הייתה ישירה וחדה: "די להתבכיין! די!", דרש מארונוב, והוסיף "חיה את החלום! קצת עייפות". התגובה הציוירית של ארונוב לא איחרה לבוא: "תודה על התמיכה", סיננה, בעוד אלגבי השיב "באהבה". המתח שנתפס במצלמה זכה לכותרת מכוונת מארונוב: "לא נותן לי להתבכיין. הבן אדם עייף ואפס אמפתיה", כשהיא בוחרת לחשוף את חוסר ההבנה שחוותה ברגע זה.
עוד ב-
השעות שלאחר מכן הביאו איתן שינוי מוחלט בטון ובאווירה, כאשר השניים יצאו למשימה משותפת - קניית מתנות ליום הולדתו הרביעי של בנם הבכור אדם. "אנחנו בסידור הכי כיפי שיש!" הכריזה ארונוב בהתרגשות, "בקיצור, אדם חוגג ארבע! איזה מטורף! זה מטורף שהוא חוגג ארבע! אז אנחנו בדרכנו לקנות לו מתנות!". גם כאן לא נמנע אלגבי מהערה משלו: "כל שתי מתנות לו, קטנה לאבא", מה שעורר תגובה עקצנית מארונוב: "כל מה שאנחנו קונים לו, קודם כל אתה משחק". "אני עושה היתוכנות, בודק", הצדיק אלגבי, בעוד ארונוב סיכמה בחיוך: "הצידוק: לקנות מתנות לאייל וגם אדם משחק".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מחנה ב׳דינגי 09/2025/05הגב לתגובה זו0 0לכי לגור בדירה שאהרוני השכיר לךסגור
-
1.מעניין ממה תפרנס המבקר? (ל"ת)זחש 05/2025/29הגב לתגובה זו0 0סגור


