ויראלי
עידן עמדי תקף וגידי גוב חוגג יום הולדת: "שיחגוג בעזה, איש דפוק"
לאחר עידן עמדי, גידי גוב ממשיך לחטוף מהגולשים גם ביום הולדתו: "איך הוא מקבל במה?", ואיך הגיב אסף אמדורסקי שגם הותקף אתמול לשנאה נגד גוב?
סערת עצומת היוצרים מאתמול (ראשון) לא מפסיקה להירגע. הציבור עדיין כועס סביב הנושא השנוי במחלוקת, בה נכתב בכותרת: "הצהרת קהילת התרבות: עוצרים את הזוועה בעזה", ובתוכן העצומה נכתב: "אנו, אנשי ונשות תרבות ואמנות בישראל, מוצאים את עצמנו כנגד רצוננו וערכינו, שותפים כאזרחי ישראל לאחריות לאירועים המחרידים ברצועת עזה, ובפרט הרג ילדים ובלתי מעורבים, הרעבה, גירוש אוכלוסייה והחרבה חסרת תוחלת של ערי עזה".
עוד נכתב: "אנו קוראים לכל מי ששותף לקביעת מדיניות זו והוצאתה לפועל – חדלו! אל תיתנו הוראות בלתי חוקיות, ואל תצייתו להן! אל תבצעו פשעי מלחמה! אל תזנחו את עקרונות המוסר האנושי ואת ערכי היהדות! מפסיקים את המלחמה. משחררים את החטופים. מוזמנים לחתום, להפיץ, לשתף. זה הזמן להשמיע את קולנו".
בין האמנים ואנשי התקשורת שכבר חתמו על העצומה או הביעו את הסכמתם לחתום עליה: חוה אלברשטיין, גידי גוב, יעקב גלעד, אסתר שמיר, צרויה שלו, צרויה להב, אסף אמדורסקי, אושיק לוי, יהלי סובול, חמי רודנר, ספי אפרתי, קוואמי, תמיר מוסקט, סיון טלמור, חלי גולדנברג, אופירה הניג, דלית עופר, מאיה קוסובר, איציק יושע וגל אוחובסקי.
יוזמי העצומה מעריכים ומקווים שאנשי תרבות נוספים יחתמו על העצומה בימים הקרובים, כך פרסם העיתונאי רז שכניק ב"ידיעות אחרונות".
יוזמי העצומה מעריכים ומקווים שאנשי תרבות נוספים יחתמו על העצומה בימים הקרובים, כך פרסם העיתונאי רז שכניק ב"ידיעות אחרונות".
ולאחר שעידן עמדי הגיב לדברים וחולל את הסערה הגדולה. הבוקר (שני) הגולשים הפסיקו לשתוק והגיבו נגד גידי גוב שחתם על העצומה, והופיע הבוקר בפוסט של גל"צ בו ציינו את יום הולדתו ה-75: "איך הוא ממשיך לקבל במה אחרי מה שהוא אמר ועשה?", "איש דפוק", "ירד מהעיניים", "עוד אפס", "אוהב אותך, את השירים שלך אבל כל כך אכזבת", "שילך קיבינימט", "שיחגוג בעזה".
עוד ב-
אסף אמדורסקי שחתם גם הוא על העצומה וחטף על כך, איחל ברכות לחברו גוב: "זמר מדהים, איש מתוק מאוד, רפרטואר מעורר קנאה, מזל טוב גידי!".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מה קרההנרי 08/2025/04הגב לתגובה זו0 0עידן מה קרה?אנשים לא יכולים לחשוב באופן חופשי?אל תגרר אחרי הממשלה הזדונית הזו,תן לאחיך האומנים חופש להטבטות.אוהבים אותך תחשוב מה שאתה רוצה .ותן לחיות.אל תקלל את המשפחה שלך!עדיף לבקש סליחה.אין לך מה לעשות,להלחם בגידי גוב באמת קצת כבודסגור
-
1.המילה אפסים זו מחמאה לאומנים האלה (ל"ת)שמוליק 08/2025/04הגב לתגובה זו0 0סגור



