עסקי ספורט

נועה קירל גאה: דניאל פרץ שובר שיא היסטורי בן 130 שנה

שוער נבחרת ישראל וסאות'מפטון בטירוף: ניצחון שביעי ברציפות בליגה ושמיני בכל המסגרות העניק לקבוצה הישג היסטורי שלא נראה מאז המאה ה-19. בינתיים, הקבוצה נמצאת חזק מאוד במאבק על הכרטיס הנחשף לפרמייר ליג

מערכת ice | 
דניאל פרץ ונועה קירל (צילום אינסטגרם/ noakirel)
דניאל פרץ נמצא בחלום. שוער נבחרת ישראל ובן זוגה של הכוכבת הגדולה נועה קירל, שחתם רק בינואר האחרון בקבוצת סאות'מפטון מליגת המשנה באנגליה, נמצא בתקופה מטורפת ומוביל את קבוצתו עד למקום הרביעי בצ'מפיונשיפ, מרחק נקודה בלבד מהמקום השני ממנו עולים לפרמייר ליג, שם נמצאת מילוול.
אתמול (שבת) הקדושים המשיכו במומנטום הנפלא שלהם עם מהפך דרמטי בדקה ה-90 שהעניק להם ניצחון 1:2 סופר חשוב על סוונזי בחוץ. הקבוצה של השוער הישראלי עשתה היסטוריה של ממש עם בניצחון הדרמטי כשהיא רושמת ניצחון ליגה שביעי ברציפות ו-19 משחקים רצופים ללא הפסד. כמו כן, זהו ניצחון שמיני של הקבוצה בכל המסגרות.
בזכות כך, סאות'מפטון ודניאל פרץ נכנסו לספרי ההיסטוריה אחרי ששברו מספר שיאים בני יותר מ-100 שנה. למעשה, לראשונה מאז שנת 1908, רושמת הקבוצה שבעה ניצחונות רצופים בליגה, בעוד בכל המסגרות מדובר בניצחון שמיני רצוף שלה כאמור, לראשונה מאז שנת 1896 - 130 שנה מהיום.
בינתיים, הקדושים עדיין חולמים על העפלה ישירות לפרמייר ליג, כהשם רחוקים נקודה ממילוול ונמצאים עם אותן נקודות של איפסוויץ', אך זו עם שני משחקים חסרים. קובנטרי הראשונה כבר הבטיחה את העלייה לפרמייר ליג. כך או כך, גם אם קבוצתו של השור הישראלי לא תסיים בשתי המקומות הראשונים, היא תוכל להעפיל לליגה הבכירה באנגליה דרך הבפלייאוף שייערך בין מקומות 3 ל-6.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה