רכב

מכה למחזיקי הרב קו בישראל: זה מה שיקרה לכם מהיום

עתה, עם השימוש ב"רב קו", כשעוברים בין הנסיעה באוטובוס שעלותה 6 שקלים לרכבת, יירשם חיוב של 2 שקלים בגין ההפרש
מערכת ice |  9
רב קו (צילום shutterstock)

לא רק הרכבת הקלה מעלה את המחירים. נוסעים בתחבורה ציבורית מלבד ברכבת הקלה משלמים יותר מהיום (שלישי). הבוקר התעדכן תעריף הנסיעה ברכבת הקלה, הקו האדום בגוש דן ל-8 שקלים לנסיעה בודדת, אבל גם מחזיקי כרטיס הרב קו צריכים להפרד מעוד כמה שקלים בכל נסיעה.

עתה, עם השימוש ב"רב קו", כשעוברים בין הנסיעה באוטובוס שעלותה 6 שקלים לרכבת, יירשם חיוב של 2 שקלים בגין ההפרש. נסיעה בודדת ללא שימוש "רב קו", לא תאפשר העברת נסיעות מאמצעי התחבורה האחדל לאחר וכל נסיעה תחויב מחדש בתעריף חדש.
כאמור, על פי ההסבר, נסיעת המשך מאוטובוס לרכבת קלה, תחויב ב-2 שקלים נוספים מחוזה "ערך צבור" בכרטיס הרב קו בנסיעה בקוד מחיר עד 15 ק"מ. נוסעים בעלי הסדר נסיעה בודדת, לא ניתן יהיה לבצע נסיעת מעבר על כן  יש  לבצע תשלום נפרד עבור כל נסיעה.
 

 =
מ'תבל' נמסר: "נוסעים נכבדים, החל ממחר, יום שלישי, כ”ז בשבט, תשפ”ה, 25.2.2025, יתעדכן תעריף הנסיעה ברכבת הקלה הקו האדום בגוש דן ל 8 שקלים לנסיעה בודדת. המשך שבוע טוב, תבל, מפעילת הקו האדום של הרכבת הקלה בגוש דן".

תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    בושה לרפורמה ההזויה הזו !
    צדק חברתי זה לא! 05/2025/14
    הגב לתגובה זו
    1 0
    כל פעם שאני רואה את הפרסומת של הרפורמה בתמורה בטלוויזיה אני נקרעת מצחוק... על צדק חברתי??? העלות ביותר מ 30% ונותנים 50% הנחה לאזורים שברובם האוכלוסייה הדתית .. ושלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה שהאוכלוסייה הדתית מקבלת הנחה של 50% .. יש לי בעיה מזה שאין שוויון!! וזה משחק מכור מראש ומכוון להקל בעיקר על השכונות של החרדים ... אבל למה על חשבון העלאת המחיר לשאר האוכלוסייה בארץ ב 30%??? גם לא נותנים הנחה וגם מעלים לנו את המחיר ... ממש מעצבן .. וצדק תחבורתי זה ממש לאאא !
    סגור
  • 6.
    עדיין זול יחסית
    ציוני 04/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    תחבורה ציבורית בישראל זולה יחסית. תבדקו.
    סגור
  • 5.
    כתבות מעניינות
    ליכודניק לשעבר 04/2025/19
    הגב לתגובה זו
    1 1
    כדי שיהיה מעניין יותר תפרסמו כתבות מלפני שנתיים או שלוש ולא מלפני חודשיים ! ! אתם משעממים ! !
    סגור
  • 4.
    תחבורה ציבורית חינם לכולם יעשה רק טוב (ל"ת)
    יהודה 04/2025/02
    הגב לתגובה זו
    3 1
    סגור
  • 3.
    ח ח ח הכול מתוכנן
    יהודה 03/2025/23
    הגב לתגובה זו
    3 0
    לא סתם המציאו את הרב קו אכשיו יוכלו לשחק לכם עם הכסף ולעשות כירצונם
    סגור
  • 2.
    יותר כסף
    צחי 03/2025/20
    הגב לתגובה זו
    3 0
    לנסיעות ההזויות של שרת התחבורה
    סגור
  • 1.
    לא הבנתי למה זה קשור רק למחזיקי רב קו
    תמוה 02/2025/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    באפליקציה זה לא יחייב יותר?
    סגור
  • ח ח ח חכמי חלם
    אילנה לוי 03/2025/23
    הגב לתגובה זו
    4 0
    תבין איפה אתה חי הכול מתוכנן מראש
    סגור
  • יש שיטה יותר אפקטיבית מרב קו
    שימי יובב 02/2025/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שרוצים להטמיע ב(גוף) אנשי הציבור...
    סגור