רכב

הרכב היוקרתי יוצג לראשונה בפריז: זה התאריך שבו יגיע לישראל

רכב הפלאג-אין ההייברידי החדש של GEELY, יוצג בבכורה אירופית בתערוכת הרכב של פריז. מתי הוא צפוי להגיע לשוק המקומי? כל הפרטים

רכב חשמלי (צילום shutterstock)
בשורה ענקית בשוק הרכבים: GEELY Auto תציג בתערוכת הרכב בפריז את MONJARO EM-i החדש, רכב הפלאג-אין ההייברידי הגלובלי הראשון של החברה בסגמנט ה-D-SUV. זוהי הופעת הבכורה האירופית של הדגם, אשר מיובא לישראל על ידי גיאו מוביליטי מקבוצת יוניון. על פי התכנון, ה-MONJARO EM-i צפוי לנחות בישראל לקראת סוף השנה הנוכחית.
הדגם החדש ממוצב כדגם דגל של החברה בסגמנט, והוא מבוסס על ארכיטקטורת GEA-Evo, אשר פותחה במיוחד עבור רכבי אנרגיה חדשה. ארכיטקטורה זו, יחד עם מערכת האלקטרוניקה GEEA 3.0, מאפשרת ניצול חלל גמיש ומרחב פנים משופר, לצד מעטפת בטיחות מתקדמות וחוויית נהיגה חכמה. מערכת ההנעה, EM-i Super Hybrid, נועדה לספק איזון בין ביצועים גבוהים לצריכת אנרגיה נמוכה. אגב, השם "MONJARO" שואב את השראתו מהר הקילימנג'רו שבאפריקה.

(צילום: Geely)
בנוסף ל-MONJARO EM-i, GEELY תציג בפריז ארבעה דגמים מחושמלים וביניהם את הדגם החשמלי הקומפקטי GEELY E2, אשר מיועד לסביבה העירונית וצפוי גם הוא להגיע לישראל בתחילת השנה הקרובה. כמו כן, יוצגו הדגמים GEELY E5 ו-GEELY STARRAY EM-i שכבר משווקים בישראל.
כזכור, השתתפותה של GEELY בתערוכה הוותיקה בפריז, שתתקיים החודש בהשתתפות למעלה מ-60 יצרני רכב, מגיעה על רקע המשך התרחבותה באירופה. איידן הה (Aiden He), מנכ"ל Geely Brand Europe, ציין כי התערוכה מהווה "רגע חשוב" עבור החברה באירופה, ומדגישה את אסטרטגיית המותג להציע מגוון פתרונות הנעה מחושמלים ואפשרויות בחירה רחבות יותר לקהל האירופי.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה