כסף וצרכנות
שטראוס במהלך מהפכני: זו סדרת המוצרים החדשה שהשיקה
לראשונה בישראל: סדרת מוצרי CowFree של יטבתה וסימפוניה מגיעה למדפים – על בסיס חלבון BLG שמיוצר בטכנולוגיה מתקדמת, ללא לקטוז וללא רכיבים מן החי
שטראוס הכריזה הבוקר (רביעי) על השקת קטגוריה חדשה בעולם המזון – CowFree. מדובר בסדרת מוצרים ראשונה מסוגה בישראל, המבוססת על חלבון BLG המיוצר בטכנולוגיית תססה מדייקת. החלבון זהה בהרכבו לאחד מהחלבונים המצויים בחלב פרה, אך מיוצר ללא רכיבים מן החי וללא לקטוז.
המוצרים הראשונים שיגיעו למדפים בשבועות הקרובים הם סימפוניה CowFree ו-יטבתה CowFree. שני המותגים יושקו בגרסת פרווה – יטבתה בכשרות מהדרין רובין וסימפוניה בכשרות רבנות – ויועשרו בסידן ובחלבון איכותי המכיל את כל חומצות האמינו החיוניות. עם זאת, הם אינם מתאימים לבעלי אלרגיה לחלבוני חלב. בהמשך צפויים להצטרף מוצרים נוספים תחת המותג החדש.
גבינת סימפוניה COWFREE. צילום: פלג אלקלעי
בשטראוס מדגישים כי מדובר במהלך ראשון מסוגו בישראל ואחד הראשונים בעולם. הסדרה מיועדת למגוון קהלים: מהצרכנים המפרידים בין בשר לחלב, דרך מי שרגישים ללקטוז ועד לטבעונים ומפחיתי צריכת מזון מן החי. לדוגמה, ניתן יהיה להקציף יטבתה CowFree לקפה הפוך גם אחרי ארוחה בשרית, או ליהנות מקינוח על בסיס סימפוניה CowFree.
טכנולוגיית ה"תססה מדייקת", שעליה מבוססת הסדרה, נשענת על עקרונות ההתססה המסורתית המוכרים מתעשיית המזון – כמו בירה ולחם. באמצעותה מייצרים את החלבון בתאי פטרייה, מפרידים אותו, מייבשים לאבקה ומשתמשים בו כחומר גלם לייצור מוצרי החלב החדשים.
חלב COWFREE. צילום: טל אגסי
שי באב"ד, נשיא ומנכ"ל קבוצת שטראוס, אמר כי המהלך הוא חלק מסדרה של חדשנויות שמובילה החברה, עם דגש על הנגשת טכנולוגיות מתקדמות לציבור הרחב. אריאלה שיפנבאוור-וייס, מנכ"לית המחלבות, הוסיפה כי הסדרה החדשה מהווה שלב נוסף בחזון שטראוס להעניק לצרכנים חופש אמיתי בבחירה.
ברק וינשטיין, מנהל שטראוס נאו, סיכם: "מוצרי CowFree עתידים לשנות את חוויית צריכת החלב. מדובר בקטגוריה חדשה שמחברת בין טכנולוגיה חדשנית לקולינריה, ומעניקה מענה אמיתי לקהלים רחבים".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



