כסף וצרכנות
מנכ''ל ויקטורי שוב שובר את השוק: מוצר החשמל הפופולרי ב-249 שקל
אייל רביד כתב בפייסבוק: ''רק ברשת ויקטורי 249 שקל! 4.1 ליטר כל הקודם זוכה''. מדובר בסיר טיגון ללא שמן של המותג פיליפס 'איירפריי קומפקט. מדובר במוצר הנמכר במחוזות ה-400 שקלים ויותר כך שמדובר במחיר זול משמעותית
עוד מחיר מרסק תחרות מצד ויקטורי. רשתות השיווק בישראל יצאו בחגיגות מבצעים על מוצרי החשמל והאלקטרוניקה לקראת החורף. מקרפור, דרך שופרסל ורמי לוי ועד רשת ויקטורי, התחרות על שוק החשמל צוברת תאוצה והיום (שלישי) ויקטורי בהובלת איש העסקים אייל רביד יצאה במהלך גדול על מוצר שכל מטבח כמעט צריך.
רביד כתב בפייסבוק: ''רק ברשת ויקטורי 249 שקל! 4.1 ליטר כל הקודם זוכה''. מדובר בסיר טיגון ללא שמן של המותג פיליפס 'איירפריי קומפקט. מדובר במוצר הנמכר במחוזות ה-400 שקלים ויותר כך שמדובר במחיר זול משמעותית.
עוד קודם לכן בפוסט שפרסמה הרשת ברשתות החברתיות היא הציגה מגהץ אדים שנמכר במחיר שובר שוק של 99 שקל בלבד. בפוסט שהעלתה הרשת נכתב בין היתר כי "כבר לא צריך לקרוע את הכיס בשביל מוצרי חשמל איכותיים, רק בויקטורי מגהץ אדים TEFAL דגם FV1721 ב-99 שקל בלבד".
עוד ב-
הרשת הפנתה את הלקוחות לבדיקת מלאי בסניף הקרוב לביתכם בקבוצת הוואצפ של הסניף. בנוסף על כך, המבצע החדש של רשת ויקטורי על מגהץ אדים TEFAL דגם FV1721 מותנה במספר כוכביות, בהם: רק אם יש מינימום 10 יחידות בסניף, עד גמר המלאי, ותשלום במזומן או בכרטיס אשראי בלבד. המבצע הוא בכל הסניפים המחזיקים במוצר זה. אין מכירה סיטונאית. שנה אחריות ע"י מ. ברוכים יבוא מקביל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



