קריפטו

מחבר "אבא עשיר אבא עני" בהמלצה חמה: "אתם תתחרטו שלא קניתם"

גורו ההשקעות מפרסם את התזה שלו לגבי המטבע הדיגיטלי המוכר ביותר - ביטקוין. מתי הוא התחיל לקנות את המטבע?
מערכת ice | 
צילום אילוסטרציה AI
רוברט קיוסאקי, מחבר הספר שהפך להיות אבן יסוד בדרכו של המשקיע המתחיל - "אבא עשיר אבא עני", מפרסם היום (ב') את דעתו על המחיר הנוכחי של ביטקוין, שעומד על כ-107 אלף דולר.
"מה זה יקר?", כך פותח קיוסאקי את כתב הדעה. "איחרתי את הביטקוין. חיכיתי יותר מדי זמן. מה שאולי היה דבר טוב. חיכיתי כי לא הבנתי את הכסף המודרני של היום". קיוסאקי מספר כי הוא קנה את הביטקוין הראשון שלו כאשר היה שווה 6 אלף דולר, אז הוא אומר, זה היה יקר.
"כיום הביטקוין הוא 107 אלף דולר למטבע. שוב המוח שלי אומר 'זה יקר' אבל אני קונה יותר", חושף קיוסאקי ומסביר: "כי אם וכאשר ביטקוין יהיה שווה מיליון דולר, אני שוב אגיד 'הלוואי שהייתי קונה יותר'. גם אם אתה יכול להרשות לעצמך רק מטבע אחד היום, אני מאמין שחמש שנים מעכשיו אתה תגיד, 'הלוואי שהייתי קונה יותר'".
בסיום, קיוסאקי לא עונה תשובה חד-משמעית לשאלה האם לדעתו הביטקוין יחצה את רף מיליון הדולרים, אך מדגיש כי אם כך יקרה, הוא יתחרט שלא קנה עוד תחת המחיר הנוכחי.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה