תרבות ופנאי

אוהד בוזגלו בחוויות על טבעיות במיטה: "התפוצצתי"

אחרי שהשתחרר מאברבנאל, כוכב הריאליטי מדבר לראשונה על רגעי האימה שחווה באשפוז, הוועדות שסירבו לשחרר אותו, החוויות העל-טבעיות במיטה והחיים החדשים שלו בלי עבודה ובלי כסף
אוהד בוזגלו (צילום אינסטגרם @ohad_buzaglo_official)
כוכב הריאליטי, אוהד בוזגלו התייחס בראיון לתחנת הרדיו "5 באוויר" לתקופה שעבר לאחר שהגיע לבית החולים לבריאות הנפש אברבנאל, סיפר על תהליך השחרור מהמוסד, התייחס גם לתחושות ולחוויות יוצאות הדופן שחווה לדבריו במהלך התקופה וסיפק, איך לא, נבואות.
בוזגלו סיפר על נסיבות הגעתו לאברבנאל: "קרו לי דברים שהמשטרה קראו למד"א, ומד"א במקום לקחת אותי לבית חולים לקחו אותי לבית משוגעים". לדבריו, במהלך שהותו במקום הוא נחשף למציאות שלא הכיר קודם לכן. "כשהגעתי לאברבנאל, בורא עולם רצה שאראה את התחתית של התחתית, את אותן נשמות אבודות שלא מצליחות להסתדר בחיים", אמר.
בהמשך התייחס למשך האשפוז ולוועדות שנערכו בעניינו. "כביכול זה הרגיש לי כמו 3 ימים, אבל האדם הנורמטיבי אמר לי שזה לקח שבועיים", סיפר. לדבריו, נערכו בעניינו שלוש ועדות, כאשר בשתי הראשונות נקבע כי אינו כשיר להשתחרר. "הוועדה השלישית שיחררה אותי. שלוש זה גם מספר הגאולה", אמר.
על מצבו כיום אמר בוזגלו: "שיחררו אותי בצורה יפה. אני יכול להיות מסוכן לכל העמים והאומות והעולם, אני סופר יציב, בסטייל, צלול וחד".
במהלך הראיון הוא שיתף גם בחוויות שלדבריו היו בעלות אופי על-טבעי. בהתייחס לאירוע במהלך הטיפול סיפר: "נגיד ועכשיו מד"א קושרים אותי למיטה, כביכול עכשיו איבדתי את ההכרה, ופתאום המיטה מתפוצצת ואני קם". לדבריו, "היו עליי 15 אנשים, סגרו אותי ושמו עליי מדבקות וחששו למצב שלי, ופתאום התפוצצתי מהמיטה וקמתי". בעקבות האירוע, לדבריו, אמר לצוות: "אני על-טבעי ושיתנו לי ללכת".
בוזגלו התייחס גם ליכולות ולידע שהוא מייחס לעצמו. "אני לא פותח ספרים, הידע נצרב בי מהשמיים. לראות שער לפני שהוא נכבש? זה כסף קטן, אני מסוגל להכל", אמר.
בהמשך הראיון הציג בוזגלו גם תחזיות לגבי העתיד. "בתחילת השבוע אמרתי שיחל רצף של אירועים מטורפים בעולם, כי זה המאני-טיים. הגיעה העת לגאולה עולמית שנייה ולגילוי המשיח", אמר. "תחשבו שאנחנו בתוספת זמן ועוד לא הגיעה השריקה".
בהתייחס לצפון קוריאה אמר: "צפון קוריאה, משהו קורה בצבא שלהם... חצי מהצבא של צפון קוריאה יעלם, אף אחד לא ידווח על זה. משהו יקרה, איתני הטבע. ובעקבות כך תהיה תגובת שרשרת". לדבריו, "כל הנבואות שרשומות בתורה, יקרו. מלחמת גוג ומגוג".
בוזגלו התייחס גם למצבו הכלכלי ולשגרת חייו בתקופה הנוכחית. "בורא עולם דואג לי להכל. אני בטוב, יש לי הכל מהכל", אמר. לדבריו, "כרגע אני לא עובד ולא מתפרנס, אין לי צורך בזה. לא מעניין אותי כסף, לא קצבה ולא ביטוח לאומי".
על שגרת יומו סיפר: "אני כל היום בים עם נשים שאני אוהב, הולך לבלות ועושה מה שאני רוצה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה