תרבות ופנאי
אבל בעולם התרבות: כוכב הסרט "צעקה" הלך לעולמו בגיל 72
מי שגילם את אביו של הרוצח האייקוני בסרט האימה הנודע "צעקה", נמצא ללא רוח חיים בחדר הרחצה ששביתו שבלוס אנג'לס | במשטרה מעריכים: הנסיבות טבעיות
עולם הקולנוע נפרד מאחת האגדיות בתולדותיו: השחקן סי.וו. מורגן (C.W. Morgan), שגילם את אביו של המחסל בסרט "צעקה" המקורי, הלך לעולמו בגיל 72.
מנתונים רשמיים של המכון לרפואה משפטית במחוז לוס אנג'לס עולה כי מורגן נמצא ללא רוח חיים בחדר הרחצה ב-30 באוגוסט. מטעם משטרת לוס אנג'לס נמסר כי שוטרים שהגיעו למקום פתחו בחקירת הנסיבות, ומהערכה זהירה וראשונית של המשטרה, עולה כי המקרה אירע ככל הנראה כתוצאה מסיבות טבעיות.
מורגן זכור לחובבי הקולנוע בזכות תפקידו כהאנק לומאיס, עורך דין מוביל ואביו של בילי לומאיס - הרוצח מאחורי מסכת "גוסטפייס" בסרט הראשון בסדרת הסרטים "הצעקה".
דמות שגילם עמדה למעשה במרכז הדרמה שהציתה את שרשרת הרציחות העלילתית: הרומן הבלתי חוקי שניהל האנק עם מורן פרסקוט, אימה של הגיבורה הראשית סידני פרסקוט, הוביל לפירוק משפחת לומאיס ושימש המניע המרכזי של בנו לצאת למסע הקטל.
סצנת השיא של מורגן בסרט התרחשה במהלך חקירתו המשטרתית של בנו, כשהתייצב בתחנה כדי לערוב לו, כאשר דמותו הגיחה בהמשך גם בסצנת פלאשבק בסרט השלישי בזיכיון.
עוד ב-
לצד הופעתו האייקונית בזיכיון האימה המצליח, מורגן פעל לאורך השנים כשחקן אופי בתעשיית הקולנוע והטלוויזיה האמריקאית והשתתף בשורת הפקות ופרויקטים הוליוודיים. אף ששמר לאורך כל דרכו המקצועית על פרופיל תקשורתי נמוך והתרחק מאור הזרקורים והצהובונים, נוכחותו על המסך - גם בתפקידים קצרים - הותירה חותם בקרב מעריצי רבים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



