השוק

פרשת סרטוני המין ביבנה, רמי לוי מוריד מחירים וענקית התעופה קורסת

פרשת מאמן הכושר וסרטוני המין ביבנה מסתעפת וכוכבת הילדים ששמה נקשר מגיבה, איש העסקים הוריד מחירים בחודש "המותג הפרטי", בואינג בהפסדי ענק וגם: הראל ויזל מקבל אישור ומי נעזר יותר ביועץ משכנתאות? אלו ידיעות השבוע ב-ice

מערכת ice |  1
רמי לוי (צילום פלאש 90/ תומר נויברג, יוסי אלוני, shutterstock)
הראל ויזל משתלט על מותג נוסף: זו עסקת הענק שאושרה: איש העסקים מקבל בשורה משמחת במיוחד. רשות התחרות אישרה רשמית את המיזוג עם המותג איתי ברנדס, אותו רכש ב-50 מיליון שקל בחודש אוקטובר האחרון. לידיעה המלאה לחצו כאן.
מי נעזר יותר ביועץ משכנתאות, חרדי מב"ש או חילוני מת"א? נתוני בנק ישראל שהגיעו ל-ice חושפים תמונה מדאיגה: רוב הישראלים שלוקחים משכנתא סוגרים בבנק הראשון שאליו פנו. מה שיעור הנעזרים ביועץ משכנתאות בישראל ומי פונה יותר לייעוץ - עניים או עשירים, חילונים או חרדים? | פרסום ראשון. לידיעה המלאה לחצו כאן.
 

פרשת מאמן הכושר וסרטוני המין ביבנה: כוכבת הילדים ששמה נקשר מגיבה: סרטוני מין דלפו ממצלמות אבטחה של מכון כושר ביבנה והרשת כמרקחה. ענבלי בא-לי הגיבה רשמית לשמועות: "בשעות האחרונות רצות תמונות ושמועות. חשוב לי להדגיש שאין לי כל קשר לפרשה הזאת וכלל השמועות הסובבות אותה". לידיעה המלאה לחצו כאן.
השוקולד האהוב מתייקר ב-30%: זה מה שיקרה החל מה-1.2. מותג המזון הבינלאומי מייקר את המוצרים שלו החל מה-1.2, ביניהם חטיפי השוקולד האהובים. פרסום ראשון ב-ice. לידיעה המלאה לחצו כאן.
רמי לוי מוריד את המחירים ב-30%? "למנוע התייקרות נוספת": רמי לוי חתם את חודש 'המותג הפרטי' ואמר לצרכנים: "אסטרטגיה של מותג פרטי היא להביא עוד מוצר למדף שייצר תחרות מול הלידר באיכות לא פחות טובה ובמחירים זולים משמעותית". לידיעה המלאה לחצו כאן.
ענקית התעופה קורסת: הפסידה 11.8 מיליארד דולר בשנה: בואינג ממשיכה לשקוע, ההכנסות ברבעון הרביעי הסתכמו ב-15.2 מיליארד דולר, ירידה של 31% בהשוואה לתקופה המקבילה ב-2023. הפסד של 3.9 מיליארד דולר ברבעון האחרון. לידיעה המלאה לחצו כאן.
המאבק על המלון היוקרתי בתל אביב: כמה שווה השם שלו? מלון ג'ורג' שנפתח לאחרונה בתל אביב, הוא אחד המלונות הנחשקים והמדוברים. הוא זכה לשבחים רבים בשל תכנונו ועיצובו האדריכלי, אבל כעת נפתח הליך משפטי ובו נטען כי האחים זלקינד, קראו למלון על שם אביהם, הנצחה ששווה מיליונים רבים, אך עשו זאת שלא כדין. כל הפרטים בפרסום ראשון. לידיעה המלאה לחצו כאן.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    זה לא הרשות לתחרות אלא לצערי רשות העושק והקרטלים
    אאבב 02/2025/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הרשות הזאת גרמה במשך שנים לנזקים אדירים בלתי הפיכים לתחרות במדינה והעצימה את הקרטלים.
    סגור