אוכל
המסעדה האהובה בצעד מפתיע: פופ-אפ טבעוני עם שף מוכר
המסעדה הודיעה על פופ-אפ טבעוני ייחודי המשלב תפריט מהצומח: טארטלט תירס, סביצ'ה ליצ'י, בטטה לבנה צלויה, פיצ'י קרם תרד
מסעדת נואמה החל מהיום (שני) ועד ליום רביעי יארח שף רוסלן את השף עומר טל, מהשפים המובילים בסצנה הטבעונית בישראל, לפופ-אפ טבעוני ייחודי המשלב תפריט מהצומח, אלכוהול איכותי ומוזיקה מעולה.
עומר טל הוא שף פיין דיינינג טבעוני בעל ניסיון במסעדות המובילות בישראל, ביניהן משיה, רפאל וטוטו, כולל התמחות במסעדת מישלן בשוודיה.
טל ייסד את קייטרינג "איילה" הטבעוני והוביל פיתוחי מזון טבעוניים חדשניים בתעשיית הפוד-טק, כולל ב־Redefine Meat. כיום, טל מקיים ארוחות פופ-אפ עונתיות אינטימיות ומלמד במוסדות קולינריה מובילים ובקורסים דיגיטליים.

קרדיט לתמונות: עדי דר
התפריט הטבעוני יכלול:
טארטלט תירס - ראגו תירס, ספירת יוגורט קשיו, מרווה פריכה, סביצ'ה ליצ'י - סיליקורניה, מן עלי תאנה, קריספי שאלוט, חסה ליטל ג'אם. בנוסף לבטטה לבנה צלויה - דמי גלאס ירקות, סלסה פלפלים פיקנטית. פיצ'י קרם תרד - שעועית תאילנדית, לוז קלוי, קריספי קייל
עוד ב-
בגזרת הקינוחים השפים מציעים בתפריט מוס שוקולד מיסו, פייטה פרלינה וקרמל סויה ובנוסף מגנום מנגו קוקוס, מרנג חרוך ופינגר ליים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



