משפט
אימת הקבלנים הגיעה לסיומה? הסוף לפרוטקשן בקניון המשופץ
חוקרי היחידה המרכזית במרחב לכיש פתחו בחקירה סמויה לפני מספר שבועות עם קבלת דיווחים בדבר חשד בסחיטה באיומים של קבלנים בקניון שנמצא בשיפוצים באשדוד ע''י גורמי פשיעה מאזור הדרום.
הסוף לפרוטקשן והפחד הגדול באחד הפרויקטים המוכרים באזור הדרום. בתום חקירה מואצת שניהלו חוקרי ימ״ר לכיש, הוגש השבוע כתב אישום כנגד תושב הפזורה בדרום בגין סחיטה באיומים של מספר קבלנים בקניון בשיפוץ באשדוד
חוקרי היחידה המרכזית במרחב לכיש פתחו בחקירה סמויה לפני מספר שבועות עם קבלת דיווחים בדבר חשד בסחיטה באיומים של קבלנים בקניון שנמצא בשיפוצים באשדוד על ידי גורמי פשיעה מאזור הדרום.
בתוך כך, חוקרי היחידה ניהלו חקירה סמויה ולאחר יצירת תשתית ראייתית, עצרו לפני כשבועיים בלשי היחידה שלושה חשודים תושבי הפזורה הבדואית בדרום, בסיום חקירתם נכלאו ומעצרם הוארך בבימ״ש.
עוד ב-
מפקד ימ״ר לכיש סגן ניצב שחר לוי מסר: ״אני רואה בחומרה רבה כל גילוי של עבירות סחיטה באיומים ודמי חסות במדינת ישראל בכלל ובמרחב לכיש בפרט. ימ”ר לכיש תמשיך לפעול בנחישות, בעקביות וללא פשרות נגד גורמי הפשיעה, במטרה לשמור על ביטחון התושבים ולחזק את תחושת הביטחון במרחב״. השבוע הוגש כתב אישום על ידי הפרקליטות כנגד החשוד העיקרי בגין העבירות האמורות בהתאם לממצאי החקירה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



