-
"הקשרים, החברויות, הפוזיציות – בתקשורת הספורט, הכל על השולחן"הפרק השישי בפודקאסט של אתר ice – והפעם על המפגש בין יח"צ, שיווק ופרסום לתקשורת הספורט. כיצד ממתגים מועדון כדורגל? האם החברויות בין עיתונאים לשחקנים ומאמנים משפיעה על אופן הסיקור? איך מקימים קבוצת אוהדים? ומה הסיכוי שנתמכר לשידורי הליגה הסעודית? יהונתן כהן, עידו מינקובסקי ודרור רפאל עם התשובות
-
איילה חסון מובכת: "סיימה קריירה, זה מביך לעצמה"העיתונאי העצמאי דניאל עמרם כתב: "מישהו צריך לומר את זה: איילה חסון סיימה את הקריירה שלה! נקודה. מה שהיא עושה עכשיו זה מביך לעצמה, למעסיקים שלה, ולכל מי שבא איתה במגע. זה לא ספציפי על משהו אבל צריך לומר את זה. איילה חסון משמשת ככלי כרגע של התאגיד כדי שלא יסגרו אותו נטו בתחפושת של עיתונאית וזה מביך. פיס"
-
נתניהו עובר לגור במלון היקר בישראל, הסיבה למהלך נחשפתבשל שיפוץ בביתם ברחוב עזה בירושלים, הזוג נתניהו עובר עם כל הפמלייה למלון יוקרה בירושלים. בן כספית הסביר: "אז ככה: בני הזוג שרה ובנימין נתניהו יעברו בקרוב (או שכבר עברו) להתגורר באחד המלונות היוקרתיים והיקרים בישראל, הוולדורף אסטוריה בירושלים. אני מניח שזה יצריך סגירת קומה שלמה במלון, סידורי אבטחה וכו'"
-
רון קופמן מצטרף לינון מגל: "מודה שרואה את הפטריוטים"בעוד בן כספית עדיין לא חזר לתכניתו ב-103FM רון קופמן קיבל את המושכות הפעם ונראה שהוא ומגל הסתדרו לא רע. מגל אמר: "סוף סוף בנאדם שמודה שהוא רואה הפטריוטים", אבל העיתונאי הוותיק צינן את ההתלהבות: "צריך לדעת את האויב, אני רואה את כל הסחלה, צריך לראות מה לעשות?".


