בארץ

אילה חסון: "לא יאומן, השקרים מהודהדים בלי שום בושה"

מגישת כאן 11 הגיבה בחריפות חסרת תקדים לתיאוריות הקונספירציה סביב ניסיון פיגוע החטיפה הדרמטי בטיסה לתל אביב, אך מצאה את עצמה נעקצת על ידי עיתונאי ישראלי מוכר
אילה חסון (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
הסערה הביטחונית והתקשורתית סביב ניסיון פיגוע החטיפה בטיסת פליי דובאי לתל אביב עולה מדרגה. עיתונאית ומגישת כאן 11, אילה חסון, הגיבה אמש בחריפות לתיאוריות הקונספירציה והפייק ניוז המופצים בעולם סביב האירוע הדרמטי, בו נמנע כמעט אסון תעופתי כבד.
בזמן שבישראל מתמקדים בגבורת הנוסעים הישראלים שפרצו לתא הטייס ונטרלו את התוקף, בעולם מעדיפים להדהד נרטיבים שונים לחלוטין, בהם הישראלים כמעט ואינם קיימים. בדבריה התייחסה חסון גם לסיקור המגמתי ברשת BBC הבריטית, שהעדיפה לתאר את הדרמה כאירוע דקירה בלבד, תוך התעלמות מוחלטת מהחשד לפיגוע טרור או ניסיון חטיפה.
"החזיקו היטב את המושבים, יש כבר בעולם מי שמפיצים שקרים סביב טיסת הבעתה", כתבה חסון בחשבון ה-X שלה והוסיפה בזעם: "טוענים שהאירוע קרה בכלל בעקבות התפרעות של נוסעים ישראלים שדקרו. לא יאומן. במה שקשור בישראל ובסיקור עלינו, השקרים מהודהדים בלי בושה". הציוץ הסוער גרר תגובה עוקצנית מצידו של עיתונאי "הארץ" לשעבר, חיים לוינסון, שעקץ את המגישה וכתב: "כנראה שהם צפו בשידורים של אילה חסון שלהם". 
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    תרגיעי עם העולם כולו נגדנו ואת מצילה אותנו. (ל"ת)
    טובה 10/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור