תקשורת ומדיה

ליאור שליין: "אלוהים עשה לנו נס ב-7 באוקטובר והציל את עם ישראל"

איש התקשורת יצא במתקפה חריפה נגד יו"ר ש"ס, בעקבות דבריו על מחדל 7 באוקטובר ו-"הסרבנות של חיל האוויר": מה אלוהים הכניס לדרעי לראש? ברכייה?"

ליאור שליין (צילום zaher abu elnaser- ויקיפדיה)
התבטאותו האחרונה של יו"ר ש"ס, אריה דרעי, שבה קישר בין המחאה על הרפורמה המשפטית למניעיו של יחיא סינוואר, גוררת ביקורות רבות ברשת. איש התקשורת ליאור שליין החליט להתייחס לדברים במונולוג נוקב.
שליין פתח בעקיצה: "בעצם אלוהים עשה לנו נס ב-7 באוקטובר, והציל את עם ישראל מהסרבנות של חיל האוויר", והציג את דברי דרעי: "יחיא סינוואר שזיהה מהרפורמה המשפטית את הסרבנות של חיל האוויר, הוא היה משוכנע, הקדוש ברוך הוא הכניס לו לראש, שאם הוא יעשה לבד את טבח ה-7 באוקטובר, הוא יהיה מלך ישראל, כשעם ישראל היה בתחתית ההשפלה, הקב"ה הפך את הקערה על פיה, וכולם יודעים שחבר'ה השתגעו".
בתגובה פתח שליין במתקפה נגד דרעי והממשלה: "בבקשה, זה מה שאלוהים הכניס לסינוואר לראש, אבל מה הוא הכניס לדרעי לראש, ברכייה? כמה עוד נשמע את השקרים המופרעים של נתניהו ובן גביר וסמוטריץ' וכל חבורת המופרעים שהורסת לנו את המדינה כבר 4 שנים? אנחנו חיים בתקופה של נס הם משקרים לנו, אנחנו על סף ניצחון מוחלט, שינינו את המזרח התיכון, תיכף נכבוש את כל עזה".
שליין המשיך ותקף: "אלוהים כעס עלינו כי בכיכר דיזינגוף הייתה תפילה בהפרדה ביום כיפור, או כי בנובה היה פסל של בודהה, או כי התצפיתניות שמרו על הגבול במקום לשמור כשרות, אבל אלוהים גם אוהב אותנו, אז הוא הביא עלינו את הטבח בתקופה שממשלת הימין החזקה בשלטון, כי הרי מי שאשם בטבח הם השמאלנים".
את חיציו הפנה שליין כלפי מערכת החינוך החרדית: "כל מערכת החינוך החרדית בנויה על זה, הם עובדים ממש קשה כדי לוודא שהמצביעים שלהם יהיו מטומטמים. אתם מוכנים שישקרו לכם ככה?".
לסיום, התייחס שליין למציאות הכואבת ולמה שהוא רואה כניתוק של הדרג הפוליטי: "המציאות היא ש-2,300 ישראלים נרצחו ונטבחו ב-7 באוקטובר, בזמן שכלכך הרבה ישראלים מתאבלים, אריה דרעי ונתניהו וסמוטריץ' ובן גביר וכל החברים שלהם, רצים בבחירות, כאילו זה דבר נורמלי, הם משוגעים ואם לא נעיף אותם מהחיים שלנו, אז כנראה שגם אנחנו".
  
כזכור, דרעי עורר סערה לאחרונה כאשר תיאר בחריפות את החרדה במגזר החרדי והבהיר את עמדת מפלגתו תוך הצבת אולטימטום ברור: "משפחות שלמות חיות בחוסר ודאות ובחרדה. אבות ואמהות ששולחים את בנם בבוקר לישיבה, וחוששים שמא יגיע היום שבו ייעצר ויושלח לכלא. לא ניכנס לשום ממשלה לפני שמעמדם של בני התורה יוסדר".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מסכן!!!!
    eliya 10/2026/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שליין , אתה יצור בזוי,,,
    סגור