ויראלי

עינב בובליל מתמודדת בכאב: ''שום דבר לא עזר''

בובליל התייחסה למצבה הבריאותי שהדאיג לאחרונה את מעריציה. "קודם כל אני שמחה לספר לכן שאני חוזרת לעצמי, ברוך השם. בוא נגיד 80 אחוזים, ועוד כמה ימים זה כבר יהיה 100 אחוזים, בעזרת השם''
מערכת ice | 
עינב בובליל (צילום מסך מאינסטגרם)
עינב בובליל פתחה את השבוע בשיחה כנה עם עוקביה ברשתות החברתיות, לאחר תקופה מאתגרת שעברה מבחינה בריאותית ורגשית. במוצאי שבת האחרון, אחרי טקס ההבדלה המסורתי בביתה, הקדישה זמן לענות על שאלות מעריציה, כשהיא חושפת פרטים על מצבה הרפואי ועל התמודדויות אישיות.
כששאלה אחת הגולשות אם מצאה פתרון לבעיית הצלוליטיס שממנה היא סובלת, השיבה בובליל בכנות מפתיעה: "כל מה שעשיתי עד היום, ועשיתי המון, שום דבר לא עזר!" לצד זאת, היא לא נשמעה מיואשת והבטיחה: "אם אמצא כי אני אף פעם לא מתייאשת בכיף ובאהבה גדולה מאוד מאוד מאוד, אשתף כאן". תשובתה משקפת את הגישה הפתוחה והישירה שלה עם עוקביה, גם בנושאים אינטימיים.

בובליל התייחסה גם למצבה הבריאותי שהדאיג לאחרונה את מעריציה. "קודם כל אני שמחה לספר לכן שאני חוזרת לעצמי, ברוך השם. בוא נגיד 80 אחוזים, ועוד כמה ימים זה כבר יהיה 100 אחוזים, בעזרת השם," אמרה והוסיפה: "תודה רבה לכם. קראתי המון המון הודעות שלכן. תודה רבה על ההזדהות, על המילים החמות. זכיתי בכן." כששאלו אותה על מקור החרדות שהיא חווה, חשפה בובליל: "הפעם זה לא בא בדיוק בכובע של חרדה, אלא יותר כדיכאון כזה, עצב לא מוסבר, בכי, כאבי ראש מטורפים, לחץ בראש וכו' וכו'."
באשר להתמודדות עם ילדיה בתקופה המורכבת הזו, הסבירה בובליל שהיא בוחרת לא לשתף אותם בכל הפרטים: "כאבי ראש חזקים מאוד, מאוד, מאוד, שלא עוברים ואני חלשה. לא מכניסה אותן לפרטי פרטים. אין צורך בגיל הזה." תשובתה משקפת את הרצון להגן על ילדיה תוך שמירה על תקשורת מאוזנת ומותאמת לגילם, גישה שזוכה להערכה מצד עוקביה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה