ויראלי

בא לכם משהו מתוק? מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

הן נימוחות, הן מתוקות, הן מנחמות ובעיקר הן עוגיות שלעולם לא יימאס לנו מהן. קבלו מתכון בקערה אחת לעוגיות שוקולד מושלגות שאי אפשר להפסיק לאכול. ראו הוזהרתם 
מערכת ice |  1
עוגיות שוקולד מושלגות (צילום shutterstock)
אחרי שצלחנו את חג הגבינות, אפשר להירגע עם עוגות הגבינה והשמנת ולחזור למקורות - קינוחים שמבוססים על שוקולד. יובל מעתוק, זוכת "האח הגדול" שהפכה כבר מזמן לאושיית רשת אהובה, משתפת את העוקבים במתכונים שלה ואי אפשר היה להתעלם מהמתכון שלה לעוגיות שוקולד מתפוצצות.
מרכיבים:
1/3 כוס סוכר חום כהה
כף סוכר לבן
כפית אינסטנט פודינג וניל
50 גרם חמאה רכה
רבע כפית מלח
כף תמצית וניל 
ביצה
רבע כוס קקאו 
חצי כוס + שלוש כפות קמח
רבע כפית אבקת אפייה
רבע כפית סודה לשתייה 
אבקת סוכר

צילום: shutterstock
אופן ההכנה:
חממים תנור ל-170 מעלות.  
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הסוכר הלבן והחום ביחד עם פודינג וניל, חמאה ומעבדים לתערובת אחידה.  
מוסיפים מלח, תמצית וניל וביצה ומערבבים היטב.  
מוסיפים קקאו, קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד קבלת גושי בצק גדולים. מאחדים עם הידיים לתערובת אחת.  
יוצרים מהבלילה כדורים ולאחר מכן טובלים אותם בסוכר ובאבקת סוכר ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.  
אופים למשך 10 דקות
מוציאים את העוגיות ונותנים להן להתקרר ולהתייצב
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    הכל מתכונים מתוקים ואוכל
    אניה 06/2025/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מלא באינסטה וגם כאן הפכנו שמנים הגיע הזמן להפסיק עם הסוכר והתאוות ולאכול בריא ומה שחייב.
    סגור