ויראלי

"זה יהיה על המצפון שלך, תבלע את האגו": מי מנסה לשדך את בן גביר לסמוטריץ'?

ראש מפלגת הציונות הדתית מקבל מסר חד: "אתה נותן לי לרדוף אחריך כאילו הייתי ילדה עם קוקיות, אלו ימים מסוכנים ושלטון הימין בסכנה והכל מונח על כתפיך ועליהן בלבד, תשבו ותאחדו את השורות, אי אפשר לקחת סיכון". מי עומד מאחורי המילים?
כפיר אדר | 
איתמר בן גביר (צילום אוליבר פיטוסי פלאש 90)
ניסיונות החיזור של איתמר בן גביר אחרי בצלאל סמוטריץ' ומפלגת הציונות הדתית בינתיים עולים בתוהו ועדיין אין איחוד בין שתי המפלגות שמדשדשות מתחת לאחוז החסימה. בניסיון אחרון לאיחוד רגע לפני סגירת האפשרות לעשות זאת עם הגשת הסיעות, 'הצל' נכנס לתמונה בניסיון לשכנע.
'הצל' כתב ברשתות החברתיות: "מר בצלאל סמוטריץ' הנכבד, אני פונה אליך כאן לאחר ואתה מסנן אותי בטלפון ונותן לי לרדוף אחריך כאילו הייתי ילדה עם קוקיות. זה לא סוד שאני מכבד אותך ומעריך אותך כפוליטקאי וחושב שאתה אדם רהוט ונכס לימין. לא על הכל אנחנו מסכימים אבל על הדברים המהותיים אנחנו באותו הקו. לפני לא הרבה זמן ביקשת להיפגש איתי ובאתי  מתוך כבוד וכיבדתי את  מה שביקשת כי הבנתי שזה חשוב להמשך שלטון הימין".
עוד הוסיף: "עכשיו רציתי לבקש ממך משהו, וכמו שאמרתי העדפתי לעשות את זה בפרטי אבל לא השארת לי ברירה. אלו ימים מסוכנים ושלטון הימין בסכנה והכל מונח על כתפיך ועליהן בלבד. עליך תקום ותיפול ממשלה. אני מבקש ממך, תבלע את האגו שלך, שים את חילוקי הדעות בצד, תרים טלפון לאדם הראוי והחשוב בן גביר תשבו תאחדו את שורות הימין ותשלבו כוחות. בימים בעייתים אלו שבממשל ארה"ב יושבים אנשים שמאוד מסוכנים לעתיד ישראל וההתיישבות, אי אפשר לקחת סיכון כזה שתעלה ממשלת שמאל או ימין חנפני שיהפכו לyesמנים של ביידן".
 
לסיום כתב: "זה יהיה בכי לדורות וזה יהיה על הראש ועל המצפון שלך. תחשוב על טובת ישראל קודם כל. אני מבטיח שאם תתאחדו אני אעשה הכל לעזור לכם. ההודעה הזאת יצאה ממני ללא אינטרס אישי ולא משום גורם פוליטי. אני מודאג. בצלאל תעשה את הדבר הנכון".
עוד קודם לכן בן גביר עצמו כתב: "גם הבוקר מוכח שבלי חיבור מימין לבנט ולליכוד לציונות הדתית לא תהיה מפלגה שתייצג אותנו בכנסת. עצוב מאוד שיש גורמים שמנסים לפלג אותנו. אני קורא לחבריי בציונות הדתית זוהי שעת רצון, בואו תשימו את האגו בצד ונמנע הקמת ממשלת שמאל".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה