ויראלי
הבת של אייל ברקוביץ' עצבנית: "קמתי רותחת, משהו מסריח לי"
לי ברקוביץ' תקפה את הממשלה: "עשו פה שואה ואתה פותח את שער רפיח כדי להכניס ציוד לעזה? איך איפה ומתי זה קרה בעולם דבר כזה? אם זה היה קורה במדינה אחרת כל העולם היה קם ומעיף את עזה לקיבינימט. משהו מסריח לי ואני עדיין לא מאמינה שזה קרה לנו. זהו, פרקתי"
שבוע לפני פרוץ 'מלחמת חרבות ברזל', בתו של אייל ברקוביץ', לי ברקוביץ' הייתה על גג העולם כאשר התחתנה בחתונה מפוארת בחוות רונית עם אביב ממן בחיר ליבה, אבל ימים בודדים כאישה נשואה, היא נאלצה לחוות יחד עם כל המדינה את זוועות הרצח בעוטף עזה והפעולות המזוויעות של חמאס.
בסטורי שהעלתה לרשתות החברתיות היא שיתפה בתחושותיה: "אני בדרך כלל לא עושה את הדברים האלה אבל קמתי הבוקר רותחת מעצבים, אני מרגישה שביבי צריך רענון ותזכורת למה שקרה פה במדינה לפני שבועיים".
עוד היא המשיכה: "מדינת ישראל קמה לבוקר שחור עם יותר מ-200 חטופים, 1,400 הרוגים ועוד מלא הורים שלא יודעים עד היום מה עלה בגורל ילדיהם. נכנסו לבתים שלנו, טבחו, אנסו, רצחו, השמידו והשפילו את אזרחי ישראל".
עוד ב-
לסיום תקפה את הממשלה: "עשו פה שואה ואתה פותח את שער רפיח כדי להכניס ציוד לעזה? איך איפה ומתי זה קרה בעולם דבר כזה? אם זה היה קורה במדינה אחרת כל העולם היה קם ומעיף את עזה לקיבינימט. משהו מסריח לי ואני עדיין לא מאמינה שזה קרה לנו. זהו, פרקתי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.בן/בת שלמשה לוי 10/2023/22הגב לתגובה זו0 0אולי תאפשרו גם לי איזה שהוא טור להביע את עמדתי. במה הם/הן יותר טובים ממני?סגור
-
3.מדינהחמודה 10/2023/22הגב לתגובה זו0 0היום לא לעשות חשבונות חוץ מאשר עם דאעש -חמאס רק הם הרוצחים השטנים בני השטן ועם שונא ישראל יש לנו נשק להשמיד את שונא ישראל העם היהודי תמיד עם הקדוש ברוך הוא הוא יצילנוסגור
-
2.NafaltemEli c. NYC 10/2023/22הגב לתגובה זו0 0Nafaltem al harosh!!!סגור
-
1.Nafaltem (ל"ת)Eli c. NYC 10/2023/22הגב לתגובה זו0 0סגור



