עסקי ספורט

מענק של 20 אלף דולר לשחקני מ.ס. אשדוד ייבדק בבקרה התקציבית

לאחר הזכייה נגד הפועל באר שבע בשמינית הגמר, הנהלת מ.ס. אשדוד שילמה לשחקנים מענק קבוצתי בסך 20 מיליון דולר, במזומן. כעת הבקרה התקציבית תבדוק את העברת הכספים ומה המניע לתשלום במזומן ובמטבע זר
כדורגל (צילום freepik)
לאחר שקבוצת מ.ס. אשדוד ניצחה בשמינית הגמר של גביע המדינה את הפועל באר שבע, שחקני הקבוצה קיבלו מענק של כ-20 אלף דולר, במזומן. אופן ואופי התשלום עורר את חשדה של בקרת התקציבים וכעת היא תבדוק את הנושא מנקודת מבט משפטית.
לרוב נהוג להעביר תשלום לשחקנים בצורה מסודרת (העברה בנקאית או צ'ק בנקאי) והתשלום במזומן ועוד במטבע זר - אינו מקובל או שכיח, כל על פי אתר ONE. על כן, הבקרה התקציבית תבדוק האם הסכומים הללו דווחו בחוזים של השחקנים, מדוע התשלום הועבר במזומן ומאיזה חשבון הסכום נלקח. כמו כן, ייתכן והחקירה תעבור גם לרשות המסים.
בעת זו נמסר מעם הקבוצה כי המענק ניתן לשחקנים בהתאם להבטחה קודמת. יתרה מכך מסתבר שהחלוקה התבצעה בין השחקנים בהתאם לשיקול דעתם (אם כי לא ברור כיצד ואיך הגיעו השחקנים להבנות וכמה מהם קיבלו כספים בפועל).
הקבוצה אישרה שהסכומים הועברו במזומן ובאופן חוקי. יתרה מכך נטען כי הסכומים יעודכנו בתלושי השכר של כל שחקן בתור תוספת שכר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה