תיירות

רמי לוי מחלץ את הישראלים מחו''ל: זה מה שיקרה בישראייר

הטיסות של חברת התעופה בבעלות איש העסקים ימריאו מה-24.6 מיעדים שונים באירופה, בהם לרנקה, אתונה, בטומי, רומא ובודפשט. כך זה עומד לקרות
מערכת ice |  1
רמי לוי (צילום שמוליק שליש, פלאש 90/ אוליביה פיטוסי)
רמי לוי מעדכן לגבי חילוץ הישראלים מחו''ל. חברת התעופה בבעלותו ישראייר הודיעה אמש (חמישי) כי תחל בהפעלת טיסות חילוץ לישראל, שייצאו לדרכן החל מיום שלישי, 24 ביוני 2025. הטיסות ימריאו מיעדים שונים באירופה, בהם לרנקה, אתונה, בטומי, רומא ובודפשט. כך זה עומד לקרות.
ישראייר גם הדגישה כי הטיסות מתואמות במלואן עם משרד התחבורה, רשות שדות התעופה וגורמי הביטחון הרלוונטיים. הזמנות לטיסות ניתן לבצע דרך אתר החברה או באמצעות כל סוכני הנסיעות. לצד זאת, בישראייר מזכירים כי נכון לעכשיו המרחב האווירי של ישראל סגור להמראות ולנחיתות, לרבות טיסות פנים בקו לאילת וממנה. היקף טיסות החילוץ מוגבל וצפוי להשתנות בהתאם למצב הביטחוני ולהנחיות הגורמים המוסמכים.
מחברת ישראייר נמסר: "אנו מבינים את הקשיים והלחצים שהמצב יצר בקרב נוסעינו והישראלים השוהים מחוץ לישראל ומקוים להבנה וסבלנות. אנו עושים את מירב המאמצים להחזיר את כולם הביתה בשלום".
בנוסף לכך, חברת איסתא הודיעה כי היא יוזמה טיסות חילוץ שייצאו מהאי רודוס ביוון החל ממחר. המחיר לטיסה נע בין 575-700 דולר לאדם וניתן להזמין כרטיסים דרך אתר החברה. על פי המתווה, הנוסעים יטוסו משדות התעופה לעקבה, דרום ירדן, ומשם בהסעה ישירה לנתב"ג.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מחלץ ישראלים אלק
    חיים 06/2025/20
    הגב לתגובה זו
    1 0
    יותר נכון דופק אותם כמו כל חברות התעופה הישראליות. אל על מושכת דווידנדים ואומרת שיש לה המון הוצאות. לא דיברו על ההכנסות האדירות שהיה להם ועוד צפויים להכנס .
    סגור