תיירות

רשת המלונות הישראלית בחגיגת מחירים: 40% הנחה לחגי תשרי

בעוד שחופשות הקיץ בשיאן, יש מי שכבר מתכננים את עונת החופשות הבאה שמתקרבת ובאה - עונת חגי תשרי. לרגל כך, רשת המלונות הישראלית חותכת את מחירי החופשה ומציע את מגוון המלונות שלה במחיר מוזל
אואזיס ספא קלאב מבית פרימה (צילום איה בן עזרי)
אז איפה אתם הולכים להיות בחגי תשרי? בשיא עונת הקיץ והתיירות, העיניים כבר נשואות אל עבר החופשה הבאה - עונת חגי תשרי שנמצאת מעבר לפינה. רשת מלונות פרימה יוצאת במבצע משתלם במיוחד לקראת תקופת החגים ומציעה עד 40% הנחה על חופשות במגוון ממלונות הרשת ברחבי הארץ. 
חגי תשרי הם הזדמנות לעצור רגע, לצאת מהשגרה ולפתוח את השנה בחופשה, ופרימה מציעה מגוון אפשרויות לחופשת חג ברחבי הארץ, עם מבצעים מיוחדים לחברי מועדון פרימה. לקראת ראש השנה וסוכות מציעה הרשת הנחות של עד 40% במלונות אורבניים בתל אביב ובירושלים וחופשות ספא ונופש בים המלח ובגליל.
ההטבות תקפות לאורך תקופות החג, וכוללות מגוון אפשרויות אירוח מחופשות קצרות בעיר ועד חופשות מפנקות של מספר לילות, עם מחירים מיוחדים על בסיס לינה או לינה וארוחת בוקר.
בראש השנה יוצעו מבצעים מיוחדים בארבעה ממלונות הרשת. באואזיס ספא קלאב ים המלח תינתן 40% הנחה על הלילה של ליל חמישי, למזמינים שלושה לילות בתאריכים 10-13 בספטמבר, בחדר קלאסיק, על בסיס לינה וארוחת בוקר. המחיר מתחיל ב- 4,068שקל לשלושה לילות, במקום 4,870 שקל. 

פרימה ורה ירושלים- חדר קלאסיק. צילום: איה בן עזרי
במלונות תל אביב יוצעו 15% הנחה: המלון ברחוב מנדלי - חופשה בתאריכים 11-13 בספטמבר החל מ־807 שקל, במקום 950 שקל על בסיס לינה בלבד. בהוטל 75 - המחירים מתחילים מ-621 שקל, במקום 730 שקל. בפרימה תל אביב - החל מ־799 שקל, במקום 940 שקל.
בחג סוכות הרשת תציע 15% הנחה במגוון מלונות הרשת, בתאריכים 24 בספטמבר עד 3 באוקטובר. במלון ברחוב מנדלי המחיר מתחיל ב-765 שקל במקום 900 שקל. בהוטל 75 החל מ-552 שקל במקום 650 שקל, בפרימה תל אביב החל מ־723 שקל במקום 850 שקל; וב־ג'ייקוב סמואל החל מ־672 שקל במקום 790 שקל. כולם על בסיס לינה בלבד.
בדיוויד טאואר נתניה המחיר מתחיל מ־680 שקל במקום 800 שקל, על בסיס לינה בלבד. גם בירושלים יוצעו מחירי חג מיוחדים: פרימה רויאל החל מ־867 שקל במקום 1,020 שקל, ופרימה פארק החל מ-612 שקל במקום 720 שקל, על בסיס לינה בלבד.
בצפון, פרימה גליל יוצע החל מ-536 שקל במקום 630 שקל, על בסיס לינה בלבד. באואזיס ספא קלאב ים המלח תינתן 15% הנחה בתאריכים 24-28 בספטמבר, עם מחירים החל מ-1,148 שקל במקום 1,350 שקל על בסיס לינה וארוחת בוקר.
בנוסף, בחג השני של סוכות, בתאריכים 1-3 באוקטובר, תינתן 15% הנחה על חדרי סופריור בלבד, במחיר החל מ-1,300 שקל במקום 1,530 שקל, על בסיס לינה וארוחת בוקר.
כל המבצעים מיועדים לחברי מועדון פרימה. ההזמנה והצטרפות למועדון פרימה הינו חינם וללא עלות באמצעות אתר רשת מלונות פרימה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה