תיירות
איבדתם את הדרכון בחו"ל? זו הבעיה שתעמוד בפניכם
אם לא תהיה פריצת דרך בנושא, הנפקת הדרכונים בנציגויות בחו"ל תופסק בעוד זמן לא רב ומי שיאבד את דרכונו ייאלץ לחזור לישראל עם אישור מעבר בלבד, שעשוי לגרום לבעיות, גם הישראלים הגרים בניכר יתקשו בהוצאת דרכון.
על פי פרסום ראשון של שמעון יעיש, בקרוב עשויות קונסוליות ישראליות רבות ברחבי העולם להפסיק להנפיק דרכונים, על כן מומלץ מאוד לשמור היטב על הדרכון שלכם מכל משמר ולא לאבד אותו בחו"ל, אחרת אתם עשויים להיות בבעיה לא קטנה.
יעיש מדווח כי הסיפור נפתר לפני מספר חודשים כבר ועתה הוא שוב עומד על הפרק, כאשר הסיבה לכך היא תנאי העובדים המועסקים במשרד החוץ, נושא שעלה על הפרק בזמן הכהונה של יאיר לפיד כשר החוץ וגרם לשבר עמוק.
כנראה שאם לא תהיה פריצת דרך בנושא, הנפקת הדרכונים בנציגויות בחו"ל תופסק בעוד זמן לא רב ומי שיאבד את דרכונו ייאלץ לחזור לישראל עם אישור מעבר בלבד, שעשוי לגרום לבעיות, גם הישראלים הגרים בניכר יתקשו בהוצאת דרכון.
עוד ב-
אגב, הבוקר (חמישי) לשכת מינהל האוכלוסין בירושלים הודיעה בשפה העברית וגם בערבית כי: "בשעה זו (8:30) נרשמת היענות נמוכה מאד בלשכת רשות האוכלוסין בירושלים. כל מי שמגיע, נכנס מיד. הציבור מוזמן להגיע!". מדובר בלשכה שמגיעים אליה הכי פחות ישראלים מתחילת המבצע.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



