טלוויזיה
רביב דרוקר חוטף מערוץ 14: ''השפעה ההרסנית של מחלת הרל"בת''
תמיר מורג מערוץ 14 כתב נגד דרוקר: ''יש רל"ביסטים שתמיד היו מטורללים, אבל יש כאלה שהיו פעם אנשים רציניים והפכו לגרוטסקה אלימה ומטורללת שמבזה את דמותם המקורית. דרוקר שייך לקבוצה השנייה''. שמעון ריקלין כתב: ''עמית סגל צודק מאה אחוז: ערוץ 13 שקידם בהופעות אנשים אלימים והפרעות לסדר''
לאחר הבהלה של ממש בקרב עובדי ערוץ 13, זאת לאחר שבכניסה לבניין רשת 13 ברמת החייל הופיעה כתובת גרפיטי עם המשפט "דם הבוגדים עוד יותר לפרסום". האירוע החריג הוביל לשיח ציבורי ותקשורתי רחב היקף וגרר תגובות רבות הן מהצד הימני והן מהצד השמאלי במפה הפוליטית. דבר אחד בטוח, רביב דרוקר חוטף מכל הצד הימני.
תמיר מורג מערוץ 14 כתב נגד דרוקר: ''רביב דרוקר הוא אולי הדוגמה המובהקת להשפעה ההרסנית של מחלת הרל"בת: יש רל"ביסטים שתמיד היו מטורללים, אבל יש כאלה שהיו פעם אנשים רציניים והפכו לגרוטסקה אלימה ומטורללת שמבזה את דמותם המקורית. דרוקר שייך לקבוצה השנייה''.
שמעון ריקלין כתב: ''עמית סגל צודק מאה אחוז: ערוץ 13 שקידם בהופעות אנשים אלימים והפרעות לסדר הציבורי לא יכול לדבר פתאום על אלימות בגלל כתובת נגדם. האנשים שערוץ 13 קידם היו צריכים להיות בכלא לא באולפן טלוויזיה''
עוד הסביר: ''והאמירה המופרעת של דרוקר על סגל בעקבות דבריו שהוא מהגורמים לטבח 7/10 רק מראה עד כמה האנשים הללו אלימים מנותקים ובלתי מודעים למעשים שלהם. בבחירות הבאות עם ישראל יבוא איתם חשבון על ההתנהלות המופקרת שלהם בזמן מלחמה''.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



