שיווק ופרסום
עסקה במגזר: 'אגס' ו'בראשית' יתמזגו למשרד פרסום אחד
אגס בבעלותם של נחום בנדיקט ורוחמי כהנמן יתמזג עם בראשית בבעלותו של מוטי קוטיינר. בנדיקט יכהן כיו"ר המשרד, כהנמן כמנכ"ל וקוטיינר ינהל את הפיתוח העסקי
אם שמים בצד את ההבדלים התרבותיים-חברתיים, בסופו של יום, ענף הפרסום במגזר החרדי מתנהל באופן דומה למקבילו המרכזי במגזר הכללי. מיזוג בין משרדים לכדי משרד פרסום אחד שמטרתו להוות שלם שעולה על סך חלקיו הוא כלי שכיח בעולם הפרסום ומיזוג שכזה מתרחש כעת במגזר החרדי.
משרדי הפרסום שחתמו על הסכם מיזוג הם אגס בבעלותם של נחום בנדיקט ורוחמי כהנמן ובראשית בבעלותו של מוטי קוטיינר. בנדיקט הוא יועץ אסטרטגי פוליטי ומגזרי כשמנגד קוטיינר מגיע למיזוג הזה עם נסיון עבר של כ-25 שנים. הוא נמנה על מקימי שלוחת הפרסום המגזרי-חרדי של באומן בר ריבנאי וכן היה בטריו לשעבר מקבוצת אדלר חומסקי.
מבחינת הרכב ההנהלה - נחום בנדיקט יכהן כיו"ר הקבוצה, מוטי קוטיינר יהיה אחראי על הפיתוח העסקי של המשרד החדש, ורוחמי כהנמן תשמש כמנכ"ל החברה. לדברי בנדיקט "השילוב בין החדשנות והדינאמיות לבין הנסיון העשיר יוצרים פלטפורמה חזקה וחדשנית שתאפשר להעמיד לרשות הלקוחות את מיטב הפתרונות הנדרשים לפרסום במגזר הדתי והחרדי בעידן הנוכחי". קוטיינר מציין כי "המטרה העיקרית של המהלך היא להמשיך לשים את הלקוח במקום הראשון ולהעניק לו את השירות והמוצר הטובים ביותר".
בין לקוחותיו של משרד הפרסום אגס: סונול, תאגיד המיחזור אל"ה, בנק דיסקונט, פיליפס, אוונט, חברת דובק, יד שרה, אגודת דור ישרים, ישיבת פוניבז', חברת הפאות לאשה החרדית גלית איטליה ועוד. בראשית יביא למיזוג את תקציבי הפרסום של סנו, בזק בינלאומי, אושר עד, שסטוביץ, זוגלובק, טפרברג, מרכז הכוון, תרימה, ביגליס, ועוד.
למרות המיזוג בין המשרדים, לא נראה כי משהו יכול לערער את ההגמוניה הבולטת של 3 משרדי הפרסום ששולטים במגזר החרדי: בולטון, אפיקים וגל אורן. למעט שלישיית הצמרת הזו שאליה יש לצרף את משרד הפרסום 'מימד', כל שאר המשרדים מנהלים מחזורים חד ספרתיים. נתון זה, יחד עם מידותיו הקטנות של שוק הפרסום החרדי מעודד מיזוגים מסוג זה, למרות שמודל עסקי זה אינו נפוץ בתעשייה החרדית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.עוד פעולה אסטרטגית ומוצלחת של נחום!יורם חדד 07/2016/31הגב לתגובה זו2 0מכירך ומוקירך כבר הרבה שנים ועוקב בעניין רב אחרי הצלחתך ומעשיך הברוכים הנעשים בחכמה ובצנעה. מאחל לך מלב אוהב המשך הצלחה!סגור
-
2.מה עם זילברשלג? (ל"ת)פרסומאי ותיק 07/2016/31הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.מזל טוביוסי עלוש 07/2016/31הגב לתגובה זו5 0מיזוג ענק! בהצלחה!סגור
-
מזל וברכה!! הצלחה רבה!!! (ל"ת)קובי 07/2016/31הגב לתגובה זו3 0סגור


