שיווק ופרסום
ריקלין: זו הסיבה למה השמאל לא מגנה את הערבים
שמעון ריקלין לא נח. אחר הצהרים פרסם ציוץ ובו האשים את יו"ר מר"צ לשעבר כי בגללה רוצים לגרש את היהודים מהערים המעורבות: "יש פה מאבק ארוך וממושך להוציא את היהודים מהערים הללו."
איש התקשורת שמעון ריקלין פרסם ציוץ ובו האשים את זהבה גלאון כי ציוץ שלה משנת 2012 הוא הוכחה למדוע התקשורת והשמאל לדבריו לא מגנים את ההתפרעויות בערים המעורבות.
בציוץ של גלאון מלפני 9 שנים היא כתבה: "בגרעינים התורניים בערים המעורבות הם מוקדי תסיסה וחיכוך, שמטרתם לפגוע במעט הדו-קיום שעוד נשאר בישראל" והפנתה לכתבה שעוסקת בנושא בעקבות דיון שהיא יזמה באותם תקופה בוועדת הפנים של הכנסת.
מוקדם יותר היום ריקלין היה שותף לויכוח סוער עם כתב חדשות 13, ברוך קרא לאחר שהגיב לאירוע בו נהרגו אב וביתו, וכינה את האירוע כ"צדק פואטי". קרא לא אהב את התגובה של ריקלין והחלפת הציוצים ביניהם היו בוטים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


