שיווק ופרסום
כוכבת הישרדות קוטפת קמפיין, עוזבת את הילדים ובורחת לדרום
גל רובין נבחרה להוביל את הקמפיין של MIA FOUR כלי רכב חשמלי חדש לעיר ולשטח בפיתוח ישראלי
גל רובין, הדוגמנית וכוכבת הריאליטי שהגיעה העונה לגמר הריאליטי "הישרדות" של רשת 13, בו ניצחה אלית מוסאיוף, עזבה את 6 ילדיה ויצאה לצילומי קמפיין חדש ואקסטרימי במיוחד! גל נבחרה להוביל את הקמפיין של MIA FOUR כלי רכב חשמלי חדש לעיר ולשטח בפיתוח ישראלי.
כידוע גל חובבת אתגרים ואקסטרים אך במהלך הצילומים החליקה עם הכלי ובלי שישימו לב עלתה עליו חזרה והמשיכה את הצילומים כמו מקצוענית.
לאחרונה רובין נבחרה לשמש כפנים של "מונה מדיקל", רשת לאסתטיקה רפואית. גל נבחרה כמי שמייצגת את ערכי המותג כאשת קריירה חרוצה, אישה חזקה שעומדת על עקרונותיה ולא שוכחת לטפח את עצמה וגם להתגאות בזה.
רובין, שחזרה בשאלה ונפרדה מבעלה, שיתפה בפוסט חושפני שהעלתה לפני שבועיים על הקושי שלה בתור אם חד הורית: "דברים שלא שיתפתי ושניה של פתיחות, פחות עם מחשבה בלי איך יראו אותי ומה יגידו", כתבה רובין, "מה שרואים משם לא רואים מכאן. וקשה לי. פשוט קשה לי מאד. קשה לגדל שישה ילדים לבד. קשה לכלכל בית לבד. קשה לשמור על חיוך ואופטימיות כשאת מנהלת שש שנים מלחמות בבית משפט. כשאת לא מקבלת מזונות ועזרה לצורכי הילדים".
רובין המשיכה לחשוף באומץ: "על אף שאני חיה במדינת חוק. קשה לחנך, להכיל, לדאוג לכל מחסורם של האנשים הקטנים שהבאתי לעולם. הייתי בטוחה שהעולם יחייך אליהם. שפשוט אפשר יהיה ליהנות מהימים שעוברים. אבל ההפך, אני מוצאת את עצמי משמשת להם מגן מהקשיים והרוע שיש בחוץ. לכוון, לעטוף, להכין אותם למה שקורה שם בחוץ. ולא לא אנוח לרגע. והמרדף הוא בלתי פוסק. השעון לא מפסיק לזוז. ואני אמא אחת. שרק מנסה להשאיר את האף מחוץ למים. חולמת על שלווה ונחת. להגשים להם חלומות, גם אם הם קטנים. ואני גל ואני אמא לשישה ילדים. חד הורית. גאה. והכתפיים שלי לא מספיק רחבות. ואני חווה מפולות.. ולא הכל ורוד".
עוד ב-
רובין הוסיפה וסיכמה: "רציתי לשתף. את המפולת הרגשית של אתמול. שגם מי שעובר תקופה נפשית או כל משבר. שייזכר שכולם עוברים. גם אלה שמחייכים למצלמה כל היום בסטורי. הכל תקופות בחיים, ועובר. אפשר ליפול, וזוכרים לקום... ולהמשיך הלאה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.בכיף שיהיה להאני 06/2023/06הגב לתגובה זו0 0בהצלחה מתאים לך??סגור
-
3.גל רוביןרחל 06/2023/06הגב לתגובה זו0 0גל את אשה מדהימה ואני סומכת עליך שתעברי את כל הקשיים בגדול. את תשכחי את אמא נמרה. לא סתם נמרה..יפיפיהסגור
-
2.גל רוביןגבי 06/2023/05הגב לתגובה זו1 0את מי זה מעניין שאת נוסעת לדרום ? תסעי גם לצפון .אף אחד לא שאל ואת לא מענינת בכלל.מספיק עם כל החרטות שלכם.שופוניסגור
-
1.מגיע לה בזכות ולא בחסדנירית 06/2023/05הגב לתגובה זו2 0מהממת מושלמת דוגמא לכל המצחקקיםסגור



