קריירה ולימודים

תוספת שכר, יום חופש נוסף והטבות: אלו העובדים שירוויחו בגדול

הסכם קיבוצי חדש למאות עובדות ולעובדים בוועידת התביעות בישראל, נחתם בין נציגי מרחב תל אביב-יפו בהסתדרות, ועד העובדים וההנהלה. מה ירוויחו במסגרתו?  

מערכת ice |  2
משכורות-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
ועידת התביעות בישראל מתקדמת לעידן חדש. ועידת התביעות היא ארגון עולמי הפועל למען רווחתם של ניצולי השואה. במשרדי החברה בעולם למעלה מ-300 עובדות ועובדים, בהם בארצות הברית, בגרמניה ובאוסטריה. ההסכם שנחתם רלוונטי לכ-90 עובדי הסניף בישראל.
כעת בהסכם הקיבוצי החדש כולל מספר שיפורים בתנאי העבודה והרווחה של העובדים, בהם: תוספת שכר רוחבית מעבר לתוספת היוקר, שיפור משמעותי בזכויות פרישה ופדיון ימי מחלה, תוספת של יום בחירה והתאמה לרשימת ימי הבחירה במגזר הציבורי, הארכת תקופת ההודעה המוקדמת במקרה של צמצומים ומנגנון מוסכם לשימוש בחופשות עודפות, ללא מחיקה חד-צדדית.

יו"ר מרחב ת"א-יפו בהסתדרות, אורנה אבידן, מסרה: "ההסכם הוא תוצר של התמדה, אחריות ושיתוף פעולה, וממשיך את הדרך של שמירה על זכויות העובדים והרחבת ההגנה הקיבוצית".
השותפים במשא ומתן על ההסכם: מצד ההסתדרות: יו"ר המרחב אורנה אבידן, מזכיר איגוד מקצועי מעוף במרחב, עו"ד אלברט לוין, תמיר מרקו מאגף כלכלה ומדיניות ועו"ד ראובן בורק מהלשכה המשפטית לאג"מ במרחבים. מצד ההנהלה: סגנית נשיא ועידת התביעות בישראל ציונה קניג יאיר, היועץ המשפטי של ועידת התביעות עו״ד אודי מוזס, ועו"ד עמוס נוה ממשרד נבו קידר בלום. כמו כן, יו״ר ועד העובדים דוד לוונטר, וחברי הוועד בן נוי ואולגה צ׳ודנוב.  
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    שואה
    שואה 06/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 1
    החיים על המתים. להקיא מכם
    סגור
  • 1.
    ההסתדרות
    מהבבס 06/2025/01
    הגב לתגובה זו
    1 0
    למה ההסתדרות עוזרת לכול העם בהטבות שיהיה לה כוח ולממשלה אין דיבור לעביר דחוף לחברי כנסת
    סגור