כסף וצרכנות
בעלי מאפה נאמן: "עוגת שוקולד היא מוצר בסיסי, לא לשלם יותר מ-50 שקל"
מימי נאמן שייך, מבעלי רשת "מאפה נאמן", חושפת למה עוגת שוקולד עולה כפול ברשתות אחרות - ומה היא חושבת על העוגה של דניאל עמית, מהי העוגה הנמכרת ביותר, ואיך נראים באמת מאחורי הקלעים של עולם האפייה הישראלי בעידן של יוקר מחיה | ריאיון
בעידן שבו עוגת שוקולד פשוטה חוצה את רף ה־70 שקל, והדבש הופך למוצר במחסור. מימי נאמן שייך, מבעלות רשת 'מאפה נאמן', לא עוצרת לרגע.
בריאיון גלוי ונטול פילטרים היא מדברת על פערי המחירים בענף, על הדרך שבה נערכים מראש למחסור בחומרי גלם ("אני כבר בחנוכה כשכולם עוד בראש השנה"), ועל הדילמה שבין שמירה על מחירים שווים לכל כיס לבין התייקרות גורפת של עלויות הייצור מארנונה ועד אריזות.
איך מצליחים למכור עוגת שוקולד ב־45 שקל כשבשוק היא נמכרת בהרבה יותר? למה הביקוש לפחמימות מזנק דווקא בזמנים של חוסר ודאות? ומה מתכננת הרשת לשנת 2026? מימי נאמן חושפת את מאחורי הקלעים של אחת מרשתות המאפיות הגדולות בישראל, בלי להתחבא מאחורי סוכר.
בואי נתחיל בשאלה הקלאסית, איזה עוגות הישראלים הכי אוהבים בראש השנה?
"העוגות שהכי נמכרות בראש השנה והכי אהובות על הישראלים, הן כמובן עוגות הדבש. מדובר בעוגות שמתחילות לצאת לסניפים ולמאפיות של המפעל כבר כחודש לפני החג. ממש עם סיום החג, גם הסיפור של עוגות הדבש נגמר, עד לשנה הבאה.
"העוגות שהכי נמכרות בראש השנה והכי אהובות על הישראלים, הן כמובן עוגות הדבש. מדובר בעוגות שמתחילות לצאת לסניפים ולמאפיות של המפעל כבר כחודש לפני החג. ממש עם סיום החג, גם הסיפור של עוגות הדבש נגמר, עד לשנה הבאה.
הביקוש לעוגות הללו, הוא אך ורק בתקופה שלפני ראש השנה. ממש חודש לפני החג מתחילים לייצר ולפזר לסניפים, ואז מיד אחרי החג, אין להן יותר ביקוש. זה נגמר. כאילו היה חג, והלך. הציבור הישראלי פשוט לא צורך עוגות דבש לאורך השנה. מחכים לראש השנה הבא, מתגעגעים קצת, ושוב מייצרים. אין סיכוי שתמצא עוגת דבש אחרי ראש השנה. זה לא קורה".
מה לגבי המחירים השנה לעומת שנה שעברה?
"המחירים השנה זהים לשנה הקודמת. עוגות הדבש הפשוטות והמסורתיות נמכרות השנה במחיר של 7 שקלים ל-100 גרם. כלומר, עוגה אחת תעלה בערך 40 שקל. שתי עוגות יעלו כ-60 שקל".
"המחירים השנה זהים לשנה הקודמת. עוגות הדבש הפשוטות והמסורתיות נמכרות השנה במחיר של 7 שקלים ל-100 גרם. כלומר, עוגה אחת תעלה בערך 40 שקל. שתי עוגות יעלו כ-60 שקל".
אתם בין הרשתות היחידות שלא העלו מחירים. למה?
"קודם כל, כן, בהחלט. אנחנו בשנים לא פשוטות. המדינה מתמודדת עם אתגרים בכל תחום. כל דבר עולה. חומרי הגלם התייקרו, שכר העובדים עלה, עלויות ההפצה והייצור גבוהות יותר. אבל למרות הכול, החלטנו שלא להעלות את המחירים. בחרנו להרוויח פחות, לספוג את ההתייקרויות ולא להכביד על הלקוחות שלנו. בסוף, זה חג. וחג צריך להיות תקופה שיש בה קצת נחמה, קצת שמחה. אחרי מה שכולנו עברנו, זה חשוב. אז ויתרנו על הרווח, כדי לא לפגוע במשפחות שבאות לקנות לקראת החג".
"קודם כל, כן, בהחלט. אנחנו בשנים לא פשוטות. המדינה מתמודדת עם אתגרים בכל תחום. כל דבר עולה. חומרי הגלם התייקרו, שכר העובדים עלה, עלויות ההפצה והייצור גבוהות יותר. אבל למרות הכול, החלטנו שלא להעלות את המחירים. בחרנו להרוויח פחות, לספוג את ההתייקרויות ולא להכביד על הלקוחות שלנו. בסוף, זה חג. וחג צריך להיות תקופה שיש בה קצת נחמה, קצת שמחה. אחרי מה שכולנו עברנו, זה חשוב. אז ויתרנו על הרווח, כדי לא לפגוע במשפחות שבאות לקנות לקראת החג".
מה בדיוק עלה? אילו חומרי גלם עלו?
"העלייה לא הייתה מיידית. היא קרתה בהדרגה. זו לא עלייה פתאומית. הקמח עלה, השמן עלה, הארנונה, החשמל, שכר העובדים, האריזות. כשמוציאים מוצר לשוק, תביני שהוא כולל הרבה מאוד פרמטרים. זה לא רק המוצר עצמו. וכשהוא מגיע לצרכן, הוא כבר עבר הרבה שלבים.
"העלייה לא הייתה מיידית. היא קרתה בהדרגה. זו לא עלייה פתאומית. הקמח עלה, השמן עלה, הארנונה, החשמל, שכר העובדים, האריזות. כשמוציאים מוצר לשוק, תביני שהוא כולל הרבה מאוד פרמטרים. זה לא רק המוצר עצמו. וכשהוא מגיע לצרכן, הוא כבר עבר הרבה שלבים.
אז כן, ישנה עלייה. זה לא רק "הלכתי לסופר וראיתי שלא עלה". וחוץ מזה, היה גם מחסור בדבש. אנחנו פשוט היינו חכמים והתכוננו מראש. אבל כן, זה חלק מהעניין.
הרי הלחימה לא מתרחשת רק במדינה שלנו. גם בעולם, למשל באוקראינה, היו השפעות.
המלחמה שם גרמה לבעיות עם אספקת קמח. בקיצור, זה תהליך שבו דבר גורר דבר.
המלחמה שם גרמה לבעיות עם אספקת קמח. בקיצור, זה תהליך שבו דבר גורר דבר.
אז כן, יוקר המחיה גרם לעלייה במחירים. אולי לא ישירות אצלנו, אבל בהחלט במקומות אחרים. ואם אני חושבת על זה רגע, אז כן. גם אם המע"מ עלה באחוז אחד, הכול התייקר. כל זה גרם לרשתות אחרות, לא נזכיר שמות, להעלות מחירים, לייקר את הקולקציות שלהן ואת העוגות שלהן. ואנחנו, ברשת מאפיות נאמן, החלטנו להרוויח פחות. אנחנו עדיין מרוויחים, אבל פחות. זו בחירה מודעת. אנחנו באמת משתדלים. אנחנו גם מפעילים הרבה משפחות, יש לנו הרבה עובדים, ואנחנו כמובן לא עובדים לשם שמיים. ברור שאנחנו רוצים להרוויח, אבל גם חשוב לנו להישאר נאמנים ללקוחות שלנו ולכיס שלהם".
בעולם הקמעונאות, נפתח מכרז לרשתות המזון שאישר להם לייבא מכסות של טונות דבש בכדי למכור במחיר הזול ביותר לצרכן ושלא יהיה מחסור לחג בצורך המון דבש. למאפיות, אין מישהו שדאג לכך.
דיברת על זה שהיה למשל מחסור בדבש. מה בעצם עושים כשיש מחסור כזה?
"אנחנו פשוט מתכוננים מראש. תראי, את מדברת איתי עכשיו על ראש השנה, אבל אני כבר עמוק בתוך חנוכה. כל הציפויים, המילויים, כל מה שצריך להגיע לחג, אני כבר עכשיו מזמינה. הרבה מהדברים גם מגיעים בייבוא. אז אני דואגת להכין את עצמי הרבה זמן מראש, כדי שברגע האמת לא נהיה בבעיה. זה ארגון גדול, וכשמתנהלים בצורה מסודרת ומתוכננת, פשוט עושים את זה בשכל".
"אנחנו פשוט מתכוננים מראש. תראי, את מדברת איתי עכשיו על ראש השנה, אבל אני כבר עמוק בתוך חנוכה. כל הציפויים, המילויים, כל מה שצריך להגיע לחג, אני כבר עכשיו מזמינה. הרבה מהדברים גם מגיעים בייבוא. אז אני דואגת להכין את עצמי הרבה זמן מראש, כדי שברגע האמת לא נהיה בבעיה. זה ארגון גדול, וכשמתנהלים בצורה מסודרת ומתוכננת, פשוט עושים את זה בשכל".
וכמה זמן מראש אתם מתכוננים בין חג לחג? כמה זמן הכנה היה לראש השנה?
"בערך חודש או חודשיים מראש. מיד אחרי שבועות אנחנו כבר מתחילים לעבוד על ראש השנה. חשוב להבין. אם עכשיו אנחנו בראש השנה, אז תביני שאני כבר שישה ימים קודם הייתי בפגישה על חנוכה. ככה זה אצלנו. ברגע שאני מוציאה קולקציה של חג מסוים, אני כבר עם הראש בחג הבא. אנחנו, ברשתות שעובדות לפי החגים, לא נמצאים בחג הנוכחי. אנחנו כבר בחג הבא. החג הזה מבחינתנו כבר היסטוריה".
"בערך חודש או חודשיים מראש. מיד אחרי שבועות אנחנו כבר מתחילים לעבוד על ראש השנה. חשוב להבין. אם עכשיו אנחנו בראש השנה, אז תביני שאני כבר שישה ימים קודם הייתי בפגישה על חנוכה. ככה זה אצלנו. ברגע שאני מוציאה קולקציה של חג מסוים, אני כבר עם הראש בחג הבא. אנחנו, ברשתות שעובדות לפי החגים, לא נמצאים בחג הנוכחי. אנחנו כבר בחג הבא. החג הזה מבחינתנו כבר היסטוריה".

מימי נאמן שייך. קרדיט: יח"צ
אתם מקבלים הקלות מהמדינה ביבוא של חומרי גלם?
"כמו בכל תחום מסחרי, גם כאן יש דיאלוג עם הספקים. אנחנו לא נקלענו למצב של מחסור כי נערכנו מראש. וכמו בכל מסחר, יש מה שנקרא פינג פונג עם הספקים. מבקשים הנחות, מדברים, מתמקחים. בגלל שאנחנו ארגון גדול, אנחנו יכולים לבקש הנחות מסוימות, תנאים טובים יותר. אבל הקלות מהמדינה? לא. לא קיבלנו. אנחנו כן מנצלים את הגודל שלנו לטובת מיקוח. רשת מאפיות נאמן מונה כיום 64 סניפים בפריסה ארצית, מצפון ועד דרום. והגודל הזה נותן לנו כוח קנייה משמעותי, מה שבא לידי ביטוי בתנאים מסחריים טובים יותר".
"כמו בכל תחום מסחרי, גם כאן יש דיאלוג עם הספקים. אנחנו לא נקלענו למצב של מחסור כי נערכנו מראש. וכמו בכל מסחר, יש מה שנקרא פינג פונג עם הספקים. מבקשים הנחות, מדברים, מתמקחים. בגלל שאנחנו ארגון גדול, אנחנו יכולים לבקש הנחות מסוימות, תנאים טובים יותר. אבל הקלות מהמדינה? לא. לא קיבלנו. אנחנו כן מנצלים את הגודל שלנו לטובת מיקוח. רשת מאפיות נאמן מונה כיום 64 סניפים בפריסה ארצית, מצפון ועד דרום. והגודל הזה נותן לנו כוח קנייה משמעותי, מה שבא לידי ביטוי בתנאים מסחריים טובים יותר".
מה עוד הישראלים קונים לקראת ראש השנה?
"חלות. הרבה חלות. ראש השנה הוא חג ארוך, ואנשים עורכים שולחנות, מקדשים, מברכים. אז ברור שיש עלייה בביקוש לחלות. גם בגלל הארוחות המשפחתיות, גם בגלל שמכינים הרבה אוכל, כולל על האש. אז יש גם ביקוש לפיתות, למוצרי לחם באופן כללי.
"חלות. הרבה חלות. ראש השנה הוא חג ארוך, ואנשים עורכים שולחנות, מקדשים, מברכים. אז ברור שיש עלייה בביקוש לחלות. גם בגלל הארוחות המשפחתיות, גם בגלל שמכינים הרבה אוכל, כולל על האש. אז יש גם ביקוש לפיתות, למוצרי לחם באופן כללי.
וכמובן, יש גם את עוגות הדבש. עוגת דבש תמיד תיכנס לסל של הלקוח כשהוא נכנס לסניף שלנו לפני החג. אבל זה לא נגמר שם. הלקוח לא יוצא רק עם עוגת דבש. הוא יוצא עם עגלה מלאה. עוד עוגות, עוגיות וכו'. זה סל שלם ומגוון, שמורכב מהמון דברים שקשורים לחג".
דניאל עמית השיקה עוגת שוקולד פשוטה של פעם מצופה סוכריות בעלות של 140 שקל וספגה ביקורות רבות כנגד המחיר היקר. איך היא איננה היחידה שמוכרת עוגת שוקולד פשוטה במחירים יקרים.
למה היום מחיר של עוגה יכול להגיע ל־70, 80 או אפילו 100 שקל?
"יש לי שני כובעים. מעבר לכך שאני עובדת במאפייה נאמן, אני גם אמא ומנהלת בית. והיום, כשאני ניגשת לאפות עוגה פשוטה בבית, זה כבר לא זול כמו פעם. אני לא חושבת שזה סתם, הכל התייקר משמעותית. אנחנו חיים במדינה שיקרה לדיור ולחיים בכלל. אז גם כשאת אופה עוגה בבית, העלויות כבר כמעט בשווי של לקנות עוגה ארוזה ומוכנה, בלי מאמץ. כל אחד יכול לבדוק את החשבון שלו. אני לא יודעת מה המצב אצל הקולגות שלי, אני גם לא רוצה להיכנס לזה, אבל אני כן יודעת שברשת מאפיות נאמן, מחירי העוגות שלנו שווים לכל כיס. למשל עוגת שוקולד פשוטה המחיר הוא 45 שקל"
"יש לי שני כובעים. מעבר לכך שאני עובדת במאפייה נאמן, אני גם אמא ומנהלת בית. והיום, כשאני ניגשת לאפות עוגה פשוטה בבית, זה כבר לא זול כמו פעם. אני לא חושבת שזה סתם, הכל התייקר משמעותית. אנחנו חיים במדינה שיקרה לדיור ולחיים בכלל. אז גם כשאת אופה עוגה בבית, העלויות כבר כמעט בשווי של לקנות עוגה ארוזה ומוכנה, בלי מאמץ. כל אחד יכול לבדוק את החשבון שלו. אני לא יודעת מה המצב אצל הקולגות שלי, אני גם לא רוצה להיכנס לזה, אבל אני כן יודעת שברשת מאפיות נאמן, מחירי העוגות שלנו שווים לכל כיס. למשל עוגת שוקולד פשוטה המחיר הוא 45 שקל"
איך את חושבת שאחרים מצליחים למכור אותה במחירים כאלה?
"אנחנו מצליחים, ואני יכולה להגיד שגם עם המחיר הזה אנחנו עדיין מרוויחים".
"אנחנו מצליחים, ואני יכולה להגיד שגם עם המחיר הזה אנחנו עדיין מרוויחים".
מה הסוד?
"הסוד הוא קודם כל בכמות. ברמה הפרקטית, אנחנו עובדים בכמויות מאוד גדולות. כשאת מדברת על עוגה, זה לא רק מתוך נקודת מבט של צרכנית, אלא גם כאמא שמחפשת עוגה לגן ושם המחירים משמעותיים. זה מגיע גם לאיכות חומרי הגלם, למשל סוג השוקולד שבו משתמשים.
"הסוד הוא קודם כל בכמות. ברמה הפרקטית, אנחנו עובדים בכמויות מאוד גדולות. כשאת מדברת על עוגה, זה לא רק מתוך נקודת מבט של צרכנית, אלא גם כאמא שמחפשת עוגה לגן ושם המחירים משמעותיים. זה מגיע גם לאיכות חומרי הגלם, למשל סוג השוקולד שבו משתמשים.
אני ראיתי מקומות שמוכרים עוגות שוקולד ב־70 או 80 שקלים. אבל זה בעולם הייצור הקטן יותר. כשמדובר בייצור המוני כמו שלנו, אנחנו מדברים על עשרות אלפי עוגות, לפעמים גם מאות אלפים. לא על מישהי שמכינה 100 או 200 עוגות בבית.
אם מישהי בוחרת לתמחר עוגה ב־70 או 100 שקלים, זו כבר החלטה שלה. אני לא נכנסת לזה. מה שחשוב לי להגיד, שכן ניתן למכור במחיר נמוך יותר ואפילו להרוויח".

מאפים מרשת "מאפה נאמן". קרדיט: יח"צ
אז איך זה קורה?
"אני חושבת שאנחנו כצרכנים צריכים להיות יותר נבונים. לבדוק. עוגת שוקולד היא מוצר בסיסי, ולא צריך לשלם עליה יותר מ־45 או 50 שקל. מי שמשלם מעבר לזה שילם, צריך כבר לעשות שיעורי בית עם עצמו.
"אני חושבת שאנחנו כצרכנים צריכים להיות יותר נבונים. לבדוק. עוגת שוקולד היא מוצר בסיסי, ולא צריך לשלם עליה יותר מ־45 או 50 שקל. מי שמשלם מעבר לזה שילם, צריך כבר לעשות שיעורי בית עם עצמו.
אנחנו מוכרים עוגת שוקולד במחיר של 45 שקל, ועדיין מרוויחים. אז אם אנחנו מצליחים לעשות את זה, זה אומר משהו. כמו שאמרנו קודם, העובדה שאנחנו רשת גדולה בהחלט משחקת תפקיד. יש לנו כוח מסחרי מול ספקים, אנחנו מסוגלים להשיג מחירים טובים יותר. אבל זה לא שונה מכל תחום אחר. זו בדיוק אותה שאלה כמו למה רשת X ברשתות המזון מוכרת בזול יותר מאשר רשת Y? שניהם מוכרים את אותו מוצר, אז למה יש הבדל? אני לא יודעת להסביר את זה עד הסוף, אבל כן ברור שכל צרכן צריך לעשות את החשבון שלו ולבחור איפה לקנות".
את רואה השנה עלייה בביקושים?
"אנחנו מתחילים לראות, כן. עוגת דבש היא סוג של מוצר שיש לו קהל מאוד ברור. או שאוהבים אותה מאוד, או שלא. מי שאוהב עוגות דבש ממש מחכה להן. אנחנו רואים שברגע שהן יוצאות לחנויות, יש קפיצה בביקוש. ובאופן כללי, אנחנו כן רואים עכשיו עלייה בביקוש למוצרים כמו פחמימות ומתוקים. יכול להיות שזה קשור לכך שיש הרבה אנשים שיושבים בבית, צופים בחדשות, פחות יוצאים. יש הרבה ישיבה מול המסכים, והצורך הזה במשהו מתוק או מלוח ליד פשוט נוכח. אז כן, אנחנו מרגישים את זה. בהשוואה לשנה שעברה, נראה שיש יותר ביקוש השנה".
"אנחנו מתחילים לראות, כן. עוגת דבש היא סוג של מוצר שיש לו קהל מאוד ברור. או שאוהבים אותה מאוד, או שלא. מי שאוהב עוגות דבש ממש מחכה להן. אנחנו רואים שברגע שהן יוצאות לחנויות, יש קפיצה בביקוש. ובאופן כללי, אנחנו כן רואים עכשיו עלייה בביקוש למוצרים כמו פחמימות ומתוקים. יכול להיות שזה קשור לכך שיש הרבה אנשים שיושבים בבית, צופים בחדשות, פחות יוצאים. יש הרבה ישיבה מול המסכים, והצורך הזה במשהו מתוק או מלוח ליד פשוט נוכח. אז כן, אנחנו מרגישים את זה. בהשוואה לשנה שעברה, נראה שיש יותר ביקוש השנה".
הסופגניות. מתי הן צפויות לצאת בפועל לחנויות?
"הסופגניות הקלאסיות, מהסוגים הבסיסיים יותר, יתחילו להופיע כבר אחרי חגי תשרי. הסופגניות היותר מיוחדות והקולקציות הלא-קלאסיות יגיעו סמוך יותר לחנוכה, כלומר לקראת דצמבר. יש משהו מעניין בזה, ברגע שמזג האוויר טיפה מתקרר, אפילו שבועיים-שלושה אחרי החגים, אנשים כבר נכנסים לאווירת חנוכה. יש תקופות בשנה שהן פשוט מתקשרות למאכלים מסוימים".
"הסופגניות הקלאסיות, מהסוגים הבסיסיים יותר, יתחילו להופיע כבר אחרי חגי תשרי. הסופגניות היותר מיוחדות והקולקציות הלא-קלאסיות יגיעו סמוך יותר לחנוכה, כלומר לקראת דצמבר. יש משהו מעניין בזה, ברגע שמזג האוויר טיפה מתקרר, אפילו שבועיים-שלושה אחרי החגים, אנשים כבר נכנסים לאווירת חנוכה. יש תקופות בשנה שהן פשוט מתקשרות למאכלים מסוימים".
ומה לגבי מחירי הסופגניות השנה?
"אנחנו נעשה מאמץ גדול לשמור על אותם מחירים, אבל עדיין לא קיבלנו החלטה סופית.
כרגע אנחנו עדיין בשלב של גיבוש הקולקציה, תהליך שהוא גם יצירתי וגם לוגיסטי. נושא התמחור ייסגר רק סמוך יותר לחג, אז בשלב זה אני לא יכולה לתת תשובה מדויקת".
"אנחנו נעשה מאמץ גדול לשמור על אותם מחירים, אבל עדיין לא קיבלנו החלטה סופית.
כרגע אנחנו עדיין בשלב של גיבוש הקולקציה, תהליך שהוא גם יצירתי וגם לוגיסטי. נושא התמחור ייסגר רק סמוך יותר לחג, אז בשלב זה אני לא יכולה לתת תשובה מדויקת".
עוד ב-
תוכניות של הרשת לשנה הקרובה. ישנם סניפים חדשים בדרך?
"בהחלט. אנחנו כל הזמן בתנועה, תמיד בודקים, מחדשים, מנסים, מתאימים את עצמנו לקהל. לשנת 2026 מתוכננים להיפתח עוד ארבעה סניפים חדשים של רשת מאפיות נאמן. הסניפים ייפתחו בפריסה ארצית גם בצפון, גם בגוש דן וגם בדרום. זה בהחלט משהו שכבר אפשר לרשום כמתוכנן".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(9):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
9.בדיחה טובהעובדים עלינו בעיניים 09/2025/26הגב לתגובה זו0 0מי לימד ממי? הוא מרמי לוי או רמי לוי ממנו?סגור
-
8.מחיר לא זול לעוגה בתבנית קטנה מאורכת (ל"ת)תקוה 09/2025/23הגב לתגובה זו0 0סגור
-
7.הלווווווואני מהצפון 09/2025/22הגב לתגובה זו0 0גברת מימי מוצר בסיסי לא עולה 50 שח והעוגות שלכם לא שוות יותר מ20 שחסגור
-
6.יקראריה 09/2025/22הגב לתגובה זו0 0עוגת שוקולד במחיר 45 שח זה לא זול בכלל וחוץ מזה שאתם בכללי יותר יקרים מכול המאפיות הסטנדרטיות עוד הרבה לפני העליות תרוויחו אבל אל תספרו שאתם זולים כי אתם ממש לאסגור
-
5.עוגות נאמן ?יוספה 09/2025/21הגב לתגובה זו0 0תאפו בבית.ותחסכו 70% לפחות מהמחיר. ואפילו עם חומרי גלם יותר איכותיים.סגור
-
4.מאפה נאמןאורח 09/2025/20הגב לתגובה זו0 0כנראה שאתם שמים את החומרים הכי זולים ופשוטים ,נכון שכל החומרים עלו אבל שכר עובדים לא עלה .. בבית החומרים עולים בהרבה יותר מעסק זה ברור ,שום בית לא קונה כמויות כמו של עסק !!!סגור
-
3.תבדקי שוב את מחירי העוגות שלך ......אני 09/2025/20הגב לתגובה זו1 0בסניף ביג מגדל העמק (כפר החורש),רציתי לקנות עוגת יום הולדת, הרגשתי שגם המוכרת היתה נבוכה מול המחיר שביקשה עבור העוגה. לא קניתי. אבל לבוא ולהגיד מחיר שלא קיים בסניף????סגור
-
2.מחיר!ישראל ישראלי 09/2025/20הגב לתגובה זו1 0לא יותר מ-30סגור
-
1.שכחתם להוסיף את התגית 'ממומן'... (ל"ת)איתי 09/2025/20הגב לתגובה זו1 0סגור



