כסף וצרכנות
שופרסל קורעת את השוק ומרסקת מחירים: זה מה שתמכור רק ב-3 שקל
רשת שופרסל משיקה מבצע קופונים אגרסיבי לקראת חג הפסח, עם הוזלות של למעלה מ-50% על מותגים מובילים, כולל מוצרים ב-3 שקלים בלבד. הפרטים בפנים
רשת שופרסל יוצאת במבצע קופונים אגרסיבי לקראת חג הפסח, תחת הכותרת "קופוני מזון שחייבים למצות". המבצע, שתקף ליותר מ-2 מיליון חברי המועדון, החל מה-5 במרץ ועד ה-8 באפריל 2026 (או עד גמר המלאי), מציע הנחות משמעותיות על מגוון רחב של מוצרי יסוד, מוצרים קפואים ומוצרי חלב. מבדיקת המחירון החדש עולה כי בחלק מהמקרים מדובר בהוזלה של למעלה מ-50% ממחיר המחירון המקורי.
בין המבצעים הבולטים ניתן למצוא מוצרים במחירים חד-ספרתיים: פסטה ללא גלוטן של המותג Green (400 גרם) נמכרת ב-6 ש"ח בלבד במקום 13.50 ש"ח, מלפפון בחומץ או במלח של בית השיטה (560 גרם) ב-6 ש"ח במקום 13.50 ש"ח, וטחינה גולמית מעודנת של בארכה ב-9 ש"ח במקום 14.30 ש"ח. אינסטנט פודינג של אסם ב-3 ש"ח בלבד במקום 6.90 ש"ח, ושקדי מרק של אסם (150 גרם) ב-6 ש"ח במקום 11.90 ש"ח.
במחלקה הקפואה והמצוננת מוצעים מבצעים על מוצרי חלב וירקות: מארז שמיניות יוגורט מולר (3% שומן) ב-25 ש"ח במקום 37.20 ש"ח, גבינה בולגרית או מעודנת של משק צוריאל (250 גרם) ב-10 ש"ח במקום 24.90 ש"ח, וגבינת גאודה פרוסה של צהובה של פעם ב-10 ש"ח במקום 16.90 ש"ח. חובבי הירקות הקפואים יוכלו לרכוש מיני ברוקולי של סנפרוסט (600 גרם) ב-10 ש"ח במקום 20.90 ש"ח, תחתיות ארטישוק של ירוקים (400 גרם) ב-8 ש"ח במקום 16.90 ש"ח, ופולי סויה שלמים ב-6 ש"ח במקום 11.90 ש"ח.
עוד ב-
גם במוצרים היקרים יותר נרשמו הנחות משמעותיות: שמן זית כתית מעולה של המותג Borges (750 מ"ל) נמכר ב-30 ש"ח במקום 39.90 ש"ח, וסלמון מעושן נורווגי של מנדלו (100 גרם) ב-15 ש"ח במקום 24.90 ש"ח. המבצעים מותנים במימוש הקופון בסניפי שופרסל או באתר האונליין. מדובר בצעד שנועד למשוך את קהל הקונים לקראת ההיערכות לחג, בתחרות המתרחבת בין רשתות השיווק.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



