כסף וצרכנות
סקר הקניות הגדול חושף: זה הסכום שהישראלים מוציאים בקניון
סקר ארצי חדש, שנערך על ידי מכון גיאוקרטוגרפיה, חושף את סכומי הכסף שהישראלים מוציאים בקניונים, היכן הם מעדיפים לבצע את הרכישות ומהו הפער הדרמטי שהתגלה בין נשים לגברים. כל הפרטים
סקר ארצי שנערך על ידי מכון גיאוקרטוגרפיה בקרב כ-500 נשאלים, ביוזמת קניון הזהב לקראת פתיחת קומת הפלטינום החדשה, בחן את הרגלי הקנייה של הישראלים בקניונים, באתרי קניות ישראליים ובאתרי קניות בינלאומיים.
על פי הממצאים, 45% מהישראלים עורכים את הקניות בקניונים בארץ, 18% עורכים את הקניות באתרי קניות בחו"ל, 18% עורכים את הקניות במרכזים מסחרים פתוחים, 13% עורכים את הקניות באתרי אינטרנט ישראלים ו-7% קונים בחנויות רחוב.
עפ"י המחקר של מכון גיאוקרטוגרפיה, היתרון המרכזי הנתפס בקניון גדול הוא היכולת להתרשם ולמדוד את המוצרים בנוסף למגוון גדול של מותגים במקום אחד ותחושת סיפוק מיידית.
מהסקר עולה ש-64% מהישראלים מוציאים על קניות בקניונים עד 500 שקלים בחודש, 25% מוציאים עד כ-1,000 שקלים בחודש, 8.5% עד 2,000 שקלים בחודש ו-3% מוציאים מעל 2,000 שקלים בחודש. עפ"י תוצאות הסקר, הקניה הממוצעת של הישראלים בחודש בקניונים הינה כ-544 שקלים.
ממצא מעניין הוא שבקרב צרכנים המוציאים מעל 2,000 שקלים בחודש בקניונים, שיעור הנשים גבוה כמעט פי 2 משיעור הגברים. 71% מהישראלים ציינו שהדוכנים בקניונים מעצימים את חווית הקניות ו-54% ציינו שהם נוהגים לקנות בדוכנים בקניונים שמוכרים מוצרים חדשנים, כיפים במחירים נוחים.
עוד ב-
בנושא מה מפריע לישראלים בקניות מאתרי מכירות בחו"ל נמצא כי 32% ציינו שחוסר היכולת למדוד ולהתנסות, 16% ציינו קושי בהחזרות ובהחלפות, 11% זמני משלוח ארוכים, 11% עלויות משלוח ומיסים, 10% מידות לא תואמות למידות בישראל, 8% התמונות של המוצרים שמופיעות באתרים לא תואמות את המוצרים במציאות, 7% חשש מהונאות אשראי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



