תרבות ופנאי

בעקבות המטח האחרון: פגיעה קשה באחד ממוסדי התרבות הגדולים

הפגיעה גרמה לנזק גדול במבנה, אך שום עובד לא נפגע בעקבות החמרת הנחיות פיקוד העורף: "הם נשמעו להנחיות ולכן למרבה המזל איש לא נפגע"
מערכת ice |  1
תרבות-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
המטח האחרון שנורה מכיוון איראן גרם לפגיעה קשה באחד ממוסדות התרבות הגדולים בצפון, הפגיעה לא הובילה לנזק פיזי לאחד מעובדי המקום אך המבנה ספג פגיעה קשה.
בין המבנים שנפגעו ממטח, גם תיאטרון חיפה ספג הדף עוצמתי. בהודעה רשמית, מנכ"לית התיאטרון, ניצה בן אבי התייחסה לאסון: "מוקדם מאוד הבוקר הנחתי את העובדים שלא להתייצב לעבודה, הם נשמעו להנחיות ולכן למרבה המזל איש לא נפגע וכך שוב הוכח כי חייבים לשמור על ההנחיות, זה פשוט מציל חיים".
 
בשעה 8:00 אזעקות נשמעו בצפון הארץ מיישובי קו העימות עד חוף הכרמל, 5 טילים שוגרו מאיראן. עוד לפני כן, תושבי חיפה דיווחו על מספר מוקדי נפילה.
דובר צה"ל עדכן כי האירוע יתוחקר: "מתחקור ראשוני עולה כי זוהתה נפילה במרחב העיר, נבדקת האפשרות שמדובר בכשל מיירט. לא מדובר בתקלה במערכת ההתרעה והופצה הנחיה מקדימה לאזור. האירוע מתוחקר".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    זה בסדר, המדינה לא מעוניינת בתרבות חילונית (ל"ת)
    ציפי 06/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור