תרבות ופנאי
גידי גוב זועם: "ישראל מרעיבה את עזה, התגובה שלנו איבדה פרופורציה"
הזמר והשחקן יחגוג ביום שני הקרוב את יום הולדתו ה-75, וממרום גילו מתייחס גוב למצב במדינה: "בשביעי באוקטובר הופתענו. היינו עם המכנסיים למטה, הצבא אז היה שחצן, פעם חשבתי שילדיי יגדלו לא יהיה יותר גיוס חובה לצבא, אנחנו חיים במציאות זוועתית"
אחד מענקי התרבות הישראלית גידי גוב יחגוג ביום שני הקרוב את יום הולדתו ה-75. לציון מהמאורע המשמח נתן הזמר ראיון לוואלה, בו דיבר גם על המצב במדינה וסוגיית החטופים. "לא חלמתי להיות זמר" אמר גוב על תחילת הקריירה שלו והוסיף: "התקבלתי ללהקת הנח"ל ומשם הכל החל. מבחינתי השיר שלי "אין עוד יום, אין עוד דקה" מתחבר ממש לנושא החטופים של היום. אין עוד יום ועוד דקה להמתין. אני שר אותו עם הקהל בהופעה ואומר להם בואו נחזיר את כולם הביתה, זה לא שאני משפיע על ראש הממשלה"
אם יש משהו שמעיק על גידי גוב אלה החיים במדינה: "רק כשאנחנו נוסעים לחו"ל אתה באמת מבין כמה באיזה מציאות זוועתית אנחנו חיים, אתה פשוט לומד שאפשר לחיות אחרת. לא חששתי בעבר לדבר, לא היו לנו אז חטופים והפגנות, אנשים לא שנאו אחד את השני. יש בי כעס גדול למציאות שילדיי נולדו לתוכה. פעם חשבתי שעוד 30-40 שנה לא יהיה פה צבא. אז כבשנו את עזה ויהודה ושומרון וזה מביא כל הזמן רק לדם"
עוד ב-
לסיום אמר גוב: "בשביעי באוקטובר היינו עם המכנסיים למטה. כל צבא הגנה לישראל המשוכלל בעולם לא היה שם בכלל. הצבא אז היה שחצן, ואז יצאנו להגיב בעזה. אבל התגובה הזאת מאבדת פרופורציה, עם כל האסון והזוועה שקורית זה מאבד פרופורציה. אתה מרעיב בעזה עם, יש שם שני מיליון איש. ישראל הרסה את כל הרצועה, לא כל כך משדרים את זה בערוצים אצלנו אבל זה מה שקורה. אז כן, אני כועס"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



