תרבות ופנאי

אחרי עומר אדם: גם המופע של הכוכב האהוב בוטל

בעקבות מגבלות ההתקהלות המעודכנות, רשימת האמנים שנאלצים לבטל הולכת ומתארכת. אחרי עומר אדם ואגם בוחבוט, גם המופע של נועם בתן בוטל
נועם בתן (צילום מסך כאן)
מגבלות התקהלות החדשות ממשיכות להכות גלים בתעשיית הבידור, ורשימת האמנים שנאלצים לדחות או לבטל את הופעותיהם הולכת ומתארכת. אחרי הפרסום על ביטול הופעותיהם של עומר אדם בפתח תקווה ואגם בוחבוט באמפי קיסריה היום (שני), כעת מגיע תורו של נציג ישראל לאירוויזיון, נועם בתן.
בתן היה אמור להופיע הערב (שני) בהיכל התרבות בפתח תקווה בפני קהל מעריצים גדול, אך בעקבות ההנחיות והמגבלות המעודכנות, נאלצו בהפקת המופע להודיע על ביטולו ברגע האחרון.
הטלטלה בשוק המופעים אינה פוסחת גם על השמות הגדולים ביותר במוזיקה הישראלית, עומר אדם, לאחר שההופעה הקרובה שלו בוטלה, תאריכים חלופיים או קביעה מחדש של שאר סבב ההופעות שלו טרם נקבעו בשלב זה.
אייל גולן, גם בגזרתו של גולן שוררת אי-ודאות למול חמשת המופעים שלו בבלומפילד השבוע ושבוע הבא, והפקת המופעים שלו בוחנת את הצעדים הבאים בהתאם למגבלות, מבלי שנמסרו תאריכים סופיים לעת עתה.
מלבד ההופעות המקומיות באולמות ובהיכלים, גם אירועי ההמונים הגדולים של הקיץ נמצאים כעת תחת ערפל כבד. בראשם, מצעד הגאווה (שעתיד להתקיים בשישי הקרוב)  שכרגע לא ברור באיזו מתכונת יתקיים, אם בכלל, ואילו הגבלות יחולו עליו.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה