תרבות ופנאי
איתי לוי בהלם: הזמרת הנודעת שוויתרה על הלהיט החדש שלו
אחד השירים המצליחים ביותר מאלבומו החדש של איתי לוי ("06"), כמעט נשמע אחרת לחלוטין. פרסום חדש חושף כי מי שהקליטה את השיר ראשונה היא בכלל הזמרת נסרין קדרי, בביצוע נשי ומרגש שנחשף כעת | כל הפרטים
אחד השירים המצליחים ביותר מאלבומו החדש של איתי לוי, השיר שקיבל את המספר "06", כמעט נשמעה אחרת לחלוטין. פרסום בלעדי של אתר mako חושף סקיצה גנוזה שהסתובבה בשנה האחרונה בין אנשי תעשיית המוזיקה, ומגלה כי מי שהקליטה את השיר ראשונה היא בכלל הזמרת נסרין קדרי, בביצוע נשי ומרגש עליו ויתרה ברגע האחרון.
כזכור, איתי לוי שחרר לאחרונה את אלבומו ה-13, פרויקט מיוחד המציין 13 שנות קריירה ויצירה מוזיקלית ענפה. האלבום עורר עניין רב ודיונים בתעשייה בשל החלטה אמנותית יוצאת דופן: השירים בו אינם נושאים שמות כלל, אלא מסומנים במספרים בלבד, מ-01 ועד 13. לוי עצמו הודה בעבר כי לא היה מדובר בהחלטה פשוטה עבורו ועבור צוות הניהול שלו. "היה חשש מהמהלך, אבל בסוף הלכנו על זה".
למרות החששות, הקהל חיבק את האלבום, והרצועה השישית, "06", הפכה במהירות ללהיט ענק שכבש את המצעדים. אלא שכעת מתברר שהשיר, שנכתב והולחן על ידי המגה-יוצרים אבי אוחיון, מתן דרור ואליעד נחום, עבר גלגולים רבים והוצע למספר זמרות מובילות לפני שהגיע לידיו המבצעות של לוי.
לפני שהשיר הגיע לאלבום, הוא הוצע לזמרת יובל רפאל שוויתרה עליו, אך הגילוי המרעיש באמת מגיע מכיוונה של נסרין קדרי. קדרי אף נכנסה לאולפן והקליטה סקיצה מלאה של השיר, כשהמילים הותאמו במיוחד עבור אישה.
"לפעמים אני לבד, כמו שירים של סוף הערב כמו הפחד לאבד אותך, לפעמים אני לא יודה, אני מתגעגעת כמו איזה משוגעת שלך, אל תעזוב אותי שותקת, תגור איתי מתחת לסמיכה", נכתב בגרסא הנשית.
עוד ב-
בסופו של דבר, לאחר שקדרי החליטה לוותר על היצירה, השיר הגיע אל איתי לוי, ששר את הטקסט בגסרתו הגברית. "לפעמים אני לבד, כמו שירים של סוף הערב, כמו הפחד לאבד אותך. לפעמים אנ'לא מודה, אני מתגעגע כמו איזה משוגע שלך. אני אוהב שאת אומרת תגור איתי מתחת לשמיכה, אני צריכה אותך. אלוהים, היא פגעה בי זה כואב, באמת אני דואג. עשה שלא אפחד, עכשיו אני לבד. הכי קשה בערב, כשהזמן עוצר מלכת ואין לי אף אחד".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



